Szerintetek hány éves korban kell elkezdeni sminkelni?
Kell? Törvény van rá?
Nem kell az semmikor sem! 30 évesen se kötelezhet rá senki.
Ha már eldöntötted, akkor nem tök mindegy?
Egyébként 16 alatt nevetséges.
Ne hozzájuk hasonlítsd magad. Ha úgy érzed, kell, akkor sminkeld magad, de ha csak azért sminkelnél, hogy ugyanazt csináld, mint ők, akkor meg...
Légy egyedi, bakker. De a válaszaidból látszik, hogy túl fiatal vagy még ehhez.
Én amúgy 19 éves vagyok, és kb 1 éve "sminkelem" magam, ami annyit tesz, hogy szemceruca (amit elmaszatolok, tehát éppen csak látszik), meg ha kell akkor a szemöldökömet kiigazítom egy barna ceruzával. Ha meg olyan a bőröd, hogy feltétlenül csúnyának érzed magad alapozó meg minden sz*r nélkül, akkor meg belülről szépülj, egyél olyat, amitől helyrejön, és ne a sminkkel fedd el.
A körömfestés szerintem simán mehet olyan 4.esen is, én kb 11 éves korom óta festem a körmöm, igaz csak havonta egyszer-kétszer, vagy ilyen rendezvényekre a suliban stb.
Sminknek max alapozó, ha nagyon csúnyának találod a bőröd, esetleg szemceruza. Én ezeken kívül feleslegesnek találom a sminkelést, ha nem valami buliról/alkalomról/vizsgáról van szó. És 13-14 alatt még nevetségesen is néz ki.
Amúgy, hány éves vagy egyeltalán?
Majd jól megnézheti magát a barátnőd magát évek múlva, amikor a sok smink miatt tönkremegy a bőre. 14 év alatt a pattanásod sincs, amit el kéne tüntetni. Másrészt: NORMÁLIS fiút olyan nem fog magának találni, akin 3 kg vakolat van. Hidd el, ők is sokkal szebbnek tartják a természetes arcbőr néhány hibával.
Ne akarj azért sminkelni, csak mert ők csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!