Hány évesen "kell" elkezdeni sminkelni?
nincs olyan, hogy "kell", valaki felnőttkorában sem sminkeli magát :)
amúgy amiket felsoroltál én 15 évesen kezdtem mind, aztán többféle terméket kitapasztaltam mindenféle árkategóriákból :)
Szia.Én 13éves koromtól használlok szempillaspirált+szemceruzát.
Most naponta használlok szempillaspirált és korrektort,
alkalmakra ezekhez még:alapozó,púder,szemhéjfesték.
15/L
Hát ha csak vmi kis alapozó, meg spirál meg kis szemceruza akkor azt nyugodtan,de nem kell bedurvulni!:)
Csak természetesen!
20/L
Hát korrektorból én miss sportyt használok, vagy az essencenek a 3 az 1ben korrektorját!:) Utóbbit jobban ajánlom!
A miss sportys talán 500 körül van,de nemtudom,mert elég régen vettem!
A 3 az 1ben pedig 8-900 ft, de szerintem nagyon megéri az árát:)
Spirálból a MAybelline Colossal Volume ami nagyon bejött...és van amikor elég olcsó is...talán 1500-2000körül van, de a Rimmelnek van egy narancsárga színű szempillaspirálja az szerintem olcsóbb, azt is szeretem!:)
Alapozóból mondjuk annak a híve vagyok, hogy jobb a kicsit drágább, de ha nem annyira vészes az arcod akkor elég a korrektor és estelege egy púder!:)
De talán akkor már a Manhattan ami olcsóbb, és jobb alapozó!:) Vagy a hab állagúak!:) Lényeg, hogy jó színt megtaláld..és akkor nem lesz csúnya, hogy elüt a nyakadnál!:)
És, ha lesed az alapozó színét ne a kezeden nézd meg a színét, mert ott sokkal másabb a bőröd színe! Ajánklom, hogy a nyakadon próbáld ki, vagy menj pucér arccal és az álladnál-arcodnál!:)
Ha bmiylen kérdésed van szólj!:) Most ennyi jutott eszembe!:)
Jah és nem rémlik, hog szemceruzát is kérdeztél volna, de abból nekem az essence csavarós fekete szemceruzája jött be nagyon...asszem max 500 ft:)
vmi long...vmi felirat van rajta!:)
Nekem 2 avonos spirálom van!
A SuperShock meg a Magnify.
Bejön-bejön...de van nála sokkal jobb...amióta azok vannak ezeket nem is igen használom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!