Mennyi idős korban normális elkezdeni sminkelni magad?
Így van, nem korfüggő!
Én személy szerint középiskola előtt nem engedném, mármint suliba! Attól is függ, mennyi az a smink, milyen erős...
A buli az más kérdés, olykor belefér!
Szerintem sem korfüggő. Igazából nem is az a zavaró, ha egy 13 éves kifesti magát, hogy 13 éves, hanem ez, hogy egy gyerek arc.. És hát hülyén néz ki. Szóval, ha valakinek már nem gyerek arca van, hanem nőies, akkor.
Én 21 vagyok, de még mindig alig festem magam. Nem is hiszem, hogy fogom nagyon, valahogy lusta vagyok, meg nem is megy olyan tökéletesen, mint ahogy szeretném, így inkább hagyom a fenébe. Max szájfény, szempilla spirál, azt mindenki meg tudja csinálni. :)
én 14.szülinapom óta festem magam,vékonyan szemcerkával...
most 15vagyok,és már alapozót is használok...(+szemcerka)
Köszi a válaszokat!
Ezt igazából azért kérdeztem, mert szinte az összes osztálytársam(megjegyzem a lány osztálytársaim :D) 5. óta sminkeli magát, és egyiknek sincs valami felnőttes arca, és már tök furán éreztem magam, hogy most akkor én vagyok a maradi,hogy még hülyeségnek gondolom a sminkelést?
De most megnyugodtam.:)
14 vagyok, 8.-os. Suliba csak visszafogottan festem magam: korrektor, rosszabb napjaimon alapozó, szempillaspirál, és néha nagyon vékonyan szemceruza. Amúgy csak most kezdtem kicsit jobban suliba, tavaly csak egy kis szempillaspirál volt, és az se mindig. :) Buliba alap a smink, ott már sokkal erősebb a szemceruza, jöhet szemhéjpúder is! :)
Utcára pedig úgy, mint suliba, csak a szemceruza erősebb, és az mindig van a sulival ellentétben. :D Hát kb. ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!