Hogyan építhetek itthon műkörmöt?
Figyelt kérdés
Saját célra szeretnék műkörmöt építeni, de néhány dologgal nem igazán vagyok tisztában. Például, hogy a tippet le kell fedni zselével? És a strasszköveket mikor kell belehelyezni? A porcelán körömmel kapcsolatosan pedig mennyi liquvidet és port kell felvenni az ecsetre és itt mikor kell belehelyezni a díszeket? Valamint ha lenőtt mit kell tennem? Nagyon örülnék ha lenne valaki aki tudna ebben segíteni! (Nem azért akarom házilag megcsinálni, mert nem akarok műkörmöshöz menni, csak elég kreatív vagyok és van kedvem próbálkozni) :) Köszi a válaszokat!2010. jan. 2. 23:28
21/24 A kérdező kommentje:
De én árulom:D
A porcelánt is próbáltam 1x, de az se keményedett meg!!!! Valamit nagyon elcseszerintek:( Úgyhogy nem akarok vele szenvedni, hogy elhasználjam az egészet mire sikerül... inkább eladom amíg nem használtam belőle sokat. Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Ha valami gondod lenne amiben esetleg én tudnék segíteni, szólj nyugodtan!:) Puszika!
2010. jan. 10. 14:29
22/24 anonim válasza:
szivesen :) és sajnálom, hogy így alakult, de sok vevőt kívánok neked aki megveszi :) Szia!
23/24 anonim válasza:
En eppen most kezdem a sajat "bizniszt" baratnoknek, es annal ellenere, hogy tanultam, es ellestem a baratnomtol, aki ebben dolgozik, meg soha nem csinaltam masnak...Szeretnem kerni a kerdes rezidens mindentudo profijat, hogy privizzen nekem, vagy irjon a gigi_mccartney@yahoo.com-ra , es eskuszom meghalalom a tanacsait:)
Koszonom szepen.
Bocsi az off-ert, de temaba vag!
24/24 Ágnyéze válasza:
Sziasztok! Nagy keresés után végre megtaláltalak téged,akinek ugynaz a problémája mint jelenleg nekem.Csupán azzal a különbséggel h én már 3 éve porcelán műkörmöt építk és soha nem volt ilyen jellegű gondom.Most vettem Diamond Nails liquidet és,ahogy eddig soha most először nem köti meg a port,hanem gumis állagú,puha marad.Bármit változtatok olyan marad!Nem tud vki segíteni h mitől lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!