Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan építhetek itthon műkörmöt?

Hogyan építhetek itthon műkörmöt?

Figyelt kérdés
Saját célra szeretnék műkörmöt építeni, de néhány dologgal nem igazán vagyok tisztában. Például, hogy a tippet le kell fedni zselével? És a strasszköveket mikor kell belehelyezni? A porcelán körömmel kapcsolatosan pedig mennyi liquvidet és port kell felvenni az ecsetre és itt mikor kell belehelyezni a díszeket? Valamint ha lenőtt mit kell tennem? Nagyon örülnék ha lenne valaki aki tudna ebben segíteni! (Nem azért akarom házilag megcsinálni, mert nem akarok műkörmöshöz menni, csak elég kreatív vagyok és van kedvem próbálkozni) :) Köszi a válaszokat!
2010. jan. 2. 23:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy:) Több ilyen segítőkész csajnak kellene itt lennie! Köszike szépen!
2010. jan. 4. 20:56
 12/24 anonim ***** válasza:
Szivesen! ha bármi van nyugodtan írj, megpróbálok segíteni :)
2010. jan. 5. 12:55
 13/24 A kérdező kommentje:
Ma megpróbáltam megcsinálni a zselés építettet, nagyon szép is lett.. de puha:S ha nagyon akarnám kis erővel ösze is tudnám nyomni. 1 órán át lámpáztam a bal kezemet, és mégis puha. Pedig a master nails-től rendeltem egy 4800 Ft-os zselét amire azt írták, hogy 3 perc alatt megköt a lámpában.. erre nálam még mindig puha. Mi lehet az oka szerinted?
2010. jan. 7. 22:13
 14/24 A kérdező kommentje:
Valamint még azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell tisztítani az ecseteket, mert a porcelános ecset, már teljesen bekeményedett?
2010. jan. 8. 13:55
 15/24 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nagyon sok anyagot tettél rá és ezért nem volt ideje megkötni, vagy a lámpád gyenge, másra nem tudok gyanakodni. Egy oldalon találtam "pontos" időkkel, ahogyan egy fórumozó csinálja a körmöket. igaz ez zselés francia: alapréteg 0.5 perc lámpa, fehér vég megfestése, utána 2 perc lámpa, csúszó réteg felvitele amin majd jól terül a következő réteg, fedő réteg C ív készítésével 3 perc én pontos időt nem tudok mondani, mert én nem figyelem annyira az órát.
2010. jan. 8. 14:17
 16/24 anonim ***** válasza:
A porcelán ecseted azért keményedett meg, mert valószínűleg belekötött a porcelán, mikor porcelán körmöt csinálsz akkor tegyél egy papírtörlőkendőt magad mellé és azon csinálj körkörös mozdulatokat vele, hogy így tisztítsd az ecsetet mielőtt beleteszed a liquidbe, de semmiképpen sem függőlegesen, mert akkor tönkremegy az ecset kúp alakja. Mindegyik ecsethez a zseléshez és a porcelánhoz is van ecset tisztító folyadék, próbáld meg kiszedni belőle ha van benne egy kis gombóc vagy valami de semmiképpen se vágással hanem kapirgáld de óvatosan. tudom ez így nem lesz egyszerű de fontos hogy ne sérüljön az ecseted. sajnos velem ilyen még nem fordult elő így más segítséet nem tudok adni mint amit a tanfolyamon láttam. A zselés ecsetet ne hagyd kinn a napon vagy az uv lámpa fényének közelében mert meg fog kötni rajta a zselé és az is kemény lesz
2010. jan. 8. 14:25
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, most megpróbálom megint! Majd kiderül most hogy sikerül:D
2010. jan. 8. 17:00
 18/24 anonim ***** válasza:
rendben :) sok sikert remélem most minden rendben lesz :) ha valami van, írj nyugodtan :) igyekszem kitalálni valamit! :)
2010. jan. 8. 18:08
 19/24 A kérdező kommentje:
Megint nem jött össze:( 2 órán át szenvedtem vele, 10 percig tartottam a zselét az UV lámpa alatt, és még az első réteg is puha maradt. Kipróbáltam, hogy vékonyan teszem rá a zselét, 10 percig bent a lámpában, aztán megpróbáltam levenni, de a zselé rajta maradt a sablonon:D Aztán megpróbáltam kicsit vastagabbal, na úgy lejött a sablonról, viszont puha maradt és a 4. réteg után is... Már ott tartok, eladom az egész készletet, felteszem netre, hátha valaki ügyesebb, mert nem akarok elpocsékolni ilyen próbálgatásokra egy 20 000 Ft-os készletet. (Amúgy minden Master nails, az UV lámpa is és a zselé is, szóval nem egy gagyi, ráadásul ez a fajta zselé volt a legdrágább:( )
2010. jan. 9. 19:30
 20/24 anonim ***** válasza:

csak nem te árulod, most a készletedet? :) vagy ez csak véletlen egybe esés, hogy egy ilyen kérdés szerepel :)

egyszerűen nem értem mi lehet a gond :( pláne ha még ráadásul ennyi időre teszed be a lámpa alá, nem értem.

mert akkor marad rajta a zselé a sablonon, ha nem köt meg rendesen.

és a porcelánt próbáltad? az megy? az talán könnyebb mivel ott nincs mi elfolyjon.

amúgy hova valósi vagy? :)

2010. jan. 9. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!