Hogyan építhetek itthon műkörmöt?
Szia!
Mennyire vagy tisztában a lépéseivel? Csak hogy tudjam honnan kezdjem :)
Szia!
1x próbálkoztam porcelán köröm készítéssel, azt úgy kezdtem, hogy lereszeltem a körmöm teljes felületét, letisztítottam egy kis acetonnal, majd feltettem a sablont, ez után belemártottam az ecsetet a liquvidbe, és felvettem egy kis adag porcelánt port (sajnos ez is gond, hogy nem tudom milyen állagúnak kell lennie, amit nekem sikerült alkotni az kissé folyékony lett) majd ezzel felvittem egy réteget, hagytam megszárani, után sorba felvittem még így pár réteget... fényesre reszeltem, de kicsit puha maradt és le is vált pár órán belül.
Zselével kapcs annyit tudok amit láttam, hogy leszerelte a csajszi a köröm felületét, letisztította, feltette a sablont, és felvitt egy réteget a zselével, majd be az uv lámpába, aztán levette a sablont reszelt rajta, kialakította a formát, majd újabb zselé réteg, uv, megint reszelt és így tobább amíg jó vastag nem lett. megfestette a C ívet és újra zselé réteg, megint uv, polírozta, majd egy átlátszóval lelakkozta. Kb ennyi a tudományom:(
Fontos, hogy az ecseted szőre természetes szőr legyen pl mókus vagy nyest
Kúp alakú legyen, hogy a gombócot rendesen fel tudd venni
A mosolyvonalat úgy tudod szépen kialakítani, hogy belemártod az ecsetedet a liquidbe lehúzod és az ecsetet eldöntve a kézfejed felől a körmöd felé fordítva az ecsetet a kis körívet elkezded egyengetni
A liquid gyorsan párolog uh sokat ne önts ki soha, mert nem éppen olcsó és hamar fogy
Olajnak jó a körömágyápoló olaj Moyránál van sokféle jó áron
Polírozó tömbnél 3 illetve 4 oldalú a jó, mindig az érdesebbel kezd és úgy haladj az egyre puhább felé
[link] itt van nagyon sok minden ma akadtam rá erre a részre :) igaz díszítéssel együtt, de ha azokat nem veszed figyelembe akkor képek alapján megtudod csinálni bármelyiket egyszerűen, csak hogy láthatóvá váljon az, amit leírtam :) persze ő már profi szinten űzi, uh szerintem van mit tanulnom tőle :)
van itt feltöltés is, azért gondoltam, hogy egyszerűbb ha ezt így belinkelem neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!