Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudom úgy szemceruzával...

Hogyan tudom úgy szemceruzával kihúzni a szemem hogy szép legyen?

Figyelt kérdés
Egy kicsit kicsik a szemeim de ha teljesen kihúzom szemceruzával akkor még kisebbnek látszanak.Hogyan tudnám úgy kihúzni hogy ne tűnjön kisebbnek mégis szép legyen?
2010. jan. 1. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Vastagabban húzd ki. Legalább is nekem az vált be.
2010. jan. 1. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem nem vált be a szemcerka mert ha halványan kihuzom akár szépen, lekopik akár egy órán belül meg elkenődik.
2010. jan. 1. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
ne belül húzd ki hanem alatta,a szemhéjadat meg húzd ki tussal.Az nagyobbítja.A szemcerka végét meg h megégetitek egy pillanatra nem kopik le meg nem kenődik el és az égésterméke sem veszélyes.
2010. jan. 1. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:

én felül a szemem felétől húzom ki feketével, és csak egy vékony vonalat húzok, kicsit tovább , mint a szemem , aztán alul is majdnem az elejétől,

a belső szemzugba tegyél fehér színű festéket, de csak keveset, aztán lehet szinezni, vagy naturan úgy hagyni

persze szempillaspirál kötelező

2010. jan. 2. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsó voltam

[link]

ezt nézd meg a végén ott van mindenfajta szem típusra a festési tanács

2010. jan. 2. 15:45
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi!ez jó ötlet
2010. jan. 2. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!