2/11 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Nem.
Mert:
a) lakk
b) miért kell összefirkálni egy táskát
c) arra, hogy könyvet/mappát/a4-est tegyél bele kicsi, telefonnak/tárcának/neszeszernek hatalmas
d) kombinálni akarja a sporttáskát és a női táskát, ami eléggé hamvában holt dolog.
19/L
3/11 anonim válasza:
Nem. Ez barbiknak való, nem igazi nőknek.
27/N
4/11 anonim válasza:
Szerintem se szép.
De más vélemény ne befolyásoljon, ha neked tetszik akkor vedd meg.
5/11 anonim válasza:
Nem, mert sportos, és én nem szeretem a sportos dolgokat:D
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Valamire ilyesmikre számítottam. :)
2011. nov. 5. 19:26
7/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Stíluskeveredéses, sportos-elegáns egyszerre, így furcsán mutatna, bármilyen ruhával is hordanád. A mérete sem praktikus.
De tényleg az számít, hogy neked tetsszen :)
8/11 anonim válasza:
Nekem nagyon is tetszik. Ha kevés könyvem van a suliban, akkor én ebbe szívesen elhordanám:))
9/11 A kérdező kommentje:
Én is sulitáskának használom, és csak kíváncsi voltam a véleményeitekre. :) Azt szeretem benne, hogy nagy, és minden belefér. Amúgy nem lakk, azt hiszem valaki azt írta, hanem (mű)bőr. :D
2011. nov. 5. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!