3 napos kirándulás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 05. 30,31,1.-én háromnapos kiránduláson leszek és nem tudom hogy miben vigyen a cuccaimat. Tavaly 5 naposra mentünk és oda bőröndöt vittem. Úgy voltam hogy 5 napra megyünk akkor 7 gatya hiszen kell plusz ha bármi történik, pl: elszakad, ugyan olyan ügyes leszek megint hogy elcsúszok a vaddisznó sz*ron, stb.. Szóval mindenből 7 + 2 pár cipő (szintén tudjátok miért :D) és neszeszer. Ezek elférnek egy nagyobb utazótáskában? Én mondjuk erre gondoltam mert elég csajos: [link] Ha tudtok nyugodtan linkelhettek csajos utazótáskát. Minden ÉRTELMES vákaszra zöld mancs repül ;)

2014. máj. 13. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én 3 naposra mindig nagyobb utazótáskát vittem, a busz elbírja :D de sztem, hogy az éppen milyen mintázatú, csajos. nem csajos,teljesen mindegy
2014. máj. 13. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha biztos vagy benne hogy nem kell hosszú távon cipelni, akkor oké. 5 napra 7 gatya nekem túlzásnak tűnik. Nyilván póló, fehérnemű kell minden napra, de a nadrágot, pulcsit fel lehet venni többször.
2014. máj. 13. 23:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 3 naposra egy rózsaszín utazótáskát vittem,szépen elfért benne minden. Ez csajos is:) mellé vittem egy kézitáskát is.

Te is olyan szerencsés lehetsz mint én(sz*ros story) :D

2014. máj. 14. 07:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem 5 napra 7 nadrág túlzás, vagyis 3 napra 5 is az.

Milyen jellegű kirándulásra mész? 3 napból kb 2 utazás, arra bőven elég 1 farmer, ha nagyon parázol, akkor +1, ha erdőben is mentek, akkor egy melegítő nadrág is azt hello.

Nálam így fest egy 3 napos kirándulás:

1 farmer + 1 melegítőnadrág

4 felső (ebből ugye 1 rajtam az utazáskor)

4 bugyi, 4 zokni

papucs, cipő (ebből nekem elég 1 kivéve ha sáros helyre megyünk akkor még 1)

1 pizsi

1 törcsi

melegítő felső+ 2 pulcsi (1 utazáskor rajtam)

fésű+ neszesszer+ gyógyszerek (hasfogó, fájdalomcsillapító)

Ennyi bőven belefér egy kisebb utazótáskába.

2014. máj. 14. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Én bőröndöt vittem három naposra is, tettem bele innivalót meg kaját bőven, hogy ne kelljen rá költenem (osztálykiránduláson külföldre mentünk, nem tudtam milyen árak lesznek...)
2014. máj. 14. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én mindig bőröndöt viszek. Ruhából sose lehet elég.

Én több nadrágot (rövidet, hosszút, melegítőt) viszek, több felsőt (rövid, hosszú ujjú, top, ilyen olyan színű), legalább 4 bugyit (lány vagy, előfordulhatnak balesetek, nem árt ha több van) 3-4 zokni, 2 pizsama, cipők (amiket kiránduláshoz felvehetek, csinosabb amit városnézéshez, szandál, meg papucs ha strandra mennénk, de fürdésnél sem árt a bacik miatt), 1-2 fürdőruha, kell ugye neszeszer, hajszárító, hajvasaló (ha te is olyan hajmániás vagy mint én), meg törölközök. Lehet csak 3 nap de mivel kétlem hogy egy mindennel felszerelt szállásra mennétek, nem árt ha minden féle szükséges dolog van nálad:)

2014. máj. 15. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!