3 napos kirándulás?
Én 3 naposra egy rózsaszín utazótáskát vittem,szépen elfért benne minden. Ez csajos is:) mellé vittem egy kézitáskát is.
Te is olyan szerencsés lehetsz mint én(sz*ros story) :D
Szerintem 5 napra 7 nadrág túlzás, vagyis 3 napra 5 is az.
Milyen jellegű kirándulásra mész? 3 napból kb 2 utazás, arra bőven elég 1 farmer, ha nagyon parázol, akkor +1, ha erdőben is mentek, akkor egy melegítő nadrág is azt hello.
Nálam így fest egy 3 napos kirándulás:
1 farmer + 1 melegítőnadrág
4 felső (ebből ugye 1 rajtam az utazáskor)
4 bugyi, 4 zokni
papucs, cipő (ebből nekem elég 1 kivéve ha sáros helyre megyünk akkor még 1)
1 pizsi
1 törcsi
melegítő felső+ 2 pulcsi (1 utazáskor rajtam)
fésű+ neszesszer+ gyógyszerek (hasfogó, fájdalomcsillapító)
Ennyi bőven belefér egy kisebb utazótáskába.
Én mindig bőröndöt viszek. Ruhából sose lehet elég.
Én több nadrágot (rövidet, hosszút, melegítőt) viszek, több felsőt (rövid, hosszú ujjú, top, ilyen olyan színű), legalább 4 bugyit (lány vagy, előfordulhatnak balesetek, nem árt ha több van) 3-4 zokni, 2 pizsama, cipők (amiket kiránduláshoz felvehetek, csinosabb amit városnézéshez, szandál, meg papucs ha strandra mennénk, de fürdésnél sem árt a bacik miatt), 1-2 fürdőruha, kell ugye neszeszer, hajszárító, hajvasaló (ha te is olyan hajmániás vagy mint én), meg törölközök. Lehet csak 3 nap de mivel kétlem hogy egy mindennel felszerelt szállásra mennétek, nem árt ha minden féle szükséges dolog van nálad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!