Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi olyan jó a claire's boltban...

Mi olyan jó a claire's boltban? NAGYON DRÁGA! és bizsuk vannak benne pl: a barinőm vett ott egy muffinos fülbevalót 4 nap múlva leesett róla a muffin :/// ti miket szoktatok ott venni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak az akciós állványon nézelődök. 3-5-800ft-ot megérnek a cuccaik.
2014. máj. 10. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
5%

Olyasmit veszek csak ott ami máshol nem igazán kapható, vannak néha különleges táskák, csipkés kesztyűk, sok minden. Persze, drágák, de mondjuk ez engem nem zavar, mivel dolgozok, van rá pénzem.

Az tény hogy muffinos fülbevalót nem vennék, mivel ilyeneket otthon is tudok csinálni süthető gyurmából pillanatok alatt.

2014. máj. 10. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Én a piercingjeiket szeretem meg a körömlakkjaikat...de van onnan csipkekesztyűm is...nagyon sok olyan dolgot lehet kapni tematikusan, amit máshol nem...pl halloweenkor tökös/csontvázas dolgokat, valentinnapkor a szívekre mennek rá...és elég nagy a kínálata is, nekem ez a kedvenc bizsus boltom...
2014. máj. 10. 14:14
 4/5 A kérdező kommentje:
hát..köszi ...:)
2014. máj. 10. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg baromi drága, én is max leértékelve vettem ott bármit is..egy körömlakk pl megér 300 ft-ot.
2014. máj. 11. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!