Érdemes lenne egy ilyet nyitni?
Figyelt kérdés
Olyan Étteremre gondoltam ami csak pl egy párnak van nyitva, személyre szabott díszítéssel személyre szabott étellel, akár élőzenével hangulat világítással. Egyébként meg avatatlan szemeknek egy szendvics, muffin, turmix bár. De ezek a tényleg extra dolgokra gondolni. Kezdésnek meghirdetni és egy két párnak nyereményként kiosztani egy fix keretes vacsit.2014. jan. 8. 08:45
1/6 anonim válasza:
Nem tudom mekkora helyet akarsz, de úgy számold, hogy még egy nagyon kicsi helynek is kell napi 100e Ft bevétel, hogy működjni tudjon.
Ezután azt kell kigondolni, hogy hány olyan pár van, aki kifizet ilyen összeget egy vacsoráért...
2/6 A kérdező kommentje:
A "bár" részére olyat álmodtam meg, hogy kb egy nagy szobányi lenne ülős résszel. A "magán" résznek meg egy közepes szobányi helyet. plusz ugye egy konyha.. de azt sem szeretnék túl nagyot. Ez lenne a lényege. A termékeket elfogadható áron, de mégis exkluzív környezetben és nem ezeka a hitvány összedobott befóliázott vackok. frissen készítve, ízlésesen tálalva.
2014. jan. 8. 09:04
3/6 A kérdező kommentje:
A páros részére úgy gondoltam, hogy állítunk össze menüt és díyzítéseket fix összegért. vagy egyéni személyre szabottan egy vevő által kért keretben összeállítani.
2014. jan. 8. 09:07
4/6 anonim válasza:
Maximum lakásétteremként érdemes. Tudom, nem a reklám helye, de nézz utána a debreceninek, bár személyes tapasztalatom nincs velük kapcsolatban.
5/6 anonim válasza:
Érdemes lehet. Jó marketinggel még be is jöhet. Van hozzá ötletem, amennyiben érdekel egy esetleges társulás megbeszélhetjük.
6/6 A kérdező kommentje:
Minde ötlet érdekel. A társulás is. De egyenlőre a saját tőke még gyülik. Turmixokat, teákat kávékat, muffinokat macaron jégkása vattacukor... nagyon különlegesre szeretném... egyedi tervezésű asztal szék csináltam már egy látvány tervet. nagyon rákattantam. Nagy jövőt látok benne.
2014. jan. 8. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!