Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy alapozzam le szepen a borom?

Hogy alapozzam le szepen a borom?

Figyelt kérdés
Na szoval az a gondom,hogy mindig iszonyat benan alapozom.le a borom, egyszer foltos,vagy tul sok, vagy epp tul feher vagy tul barna. Folyekony alapozobol mar talaltam jo szinut, de ugye az onmagaban csillog meg puderrel tartosabb, puderbol viszont nem.talaltam meg a megfelelo szint. Alapbol nagyon feher a borom, igy a nagyon feer puder nagyon sapit, a kicsit barnabbtol meg mar nem jo a fejem a nyakamhoz kepest, most egy kicsit rozsaszinesebb van, hat mint a sult rak... Es raadasul az otthoni tukorbe tok jo, aztan belenezek egy masiktukorbe ott meg tok mas a szine. Gondolom, hogy hogy esika feny. De akkor honnan tudjam.milyen valojaban? Multkor is elkeszultem tok szepnek lattam a borom majd az utcan beleeztem egy tukorbe es uristen,rohantam fel a suliba a wxbe, hogy megcsinaljam.normalosan, abbaa tukorbe megintszep volt. Na roviden, hogy alapozzam le a borom ugy, hogy szep is legyen?
2014. ápr. 30. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Akármilyen sápadt vagy, akkor is a bőrszínedhez illőt kell használni, nem pedig sötétebbet! Ez elemi hiba.

Alapozót jól megtisztított bőrre viszünk fel, sok kis pöttyben, gondolom te úgy kened mint az építőmunkás a vakolatot a falra. Szóval kis pettyekben felviszed az arcod minden részére, majd simító-ütögető mozdulatokkal jól el kell dolgozni, mindenfelé, a fülek meg a hajtő irányába is. Áll alá is kell egy kevés. Keveset kell felvinni, mert különben maszkos lesz. Ha erősebb fedés kell, akkor utána még fel lehet tenni ugyanúgy megismételve a műveletet, kis pettyek, aztán eldolgozás. Ami a foltosodást illeti, jó alapozó nem csinál ilyet, valószínűleg gagyi minőségűt vettél.

2014. ápr. 30. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Miért alapozod az arcod?Nem tetszik úgy ahogyan van?
2014. ápr. 30. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Node miért veszel csillogós finishű alapozót ha nem olyat akarsz? Van olyan ami mattra szárad, tartós, arra nem kell se púder, se semmi. De persze létezik transparent púder, ami csak mattít, színe nincs. Pl az Essence nekem bevált.

A színt természetes fénynél kell nézni, ha ott jó akkor jó.

De mindenesetre a lényeg hogy megtaláld a megfelelő alapozót, ha matt kell, olyat vegyél, ha zsíros a bőröd arra valót vegyél, ha száraz akkor arra valót, jobb fajtákból van millió szín, külön sárgás és rózsás arcbőrre is.

2014. ápr. 30. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Az Essence alapozóit felejtsd el, azokkal nem lehet normális alapot készíteni. A jó alapozó a Bourjois Healthy Mixnél kezdődik. Más sminkterméket használhatsz Essence kínálatból is, de alapozóra nem érdemes sajnálni a pénzt.
2014. ápr. 30. 21:45
 5/6 anonim válasza:
Az első válaszoló teljesen jól leírta. Talán még annyit tennék hozzá, hogy ha lehet, természetes fénynél alapozz és akkor nem ér nagy csalódás. (Nyilván ez nem mindig kivitelezhető) Ha szárazabb picit a bőröd, érdemes előtte krémet felvinni kis rétegben vékonyan. Olyant, ami nem zsíros és szépen beissza a bőröd. Ezt várd meg és utána láss neki az alapozásnak. Pont úgy, ahogy az első válaszoló elmondta :)
2014. ápr. 30. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Alapozót a nyak színéhez választunk. Folyékony alapozóval a legegyszerűbb szerintem dolgozni, és nekem sosem szokott csillogni a bőrömön. Ha mégis csillogna, arra meg ott van a színtelen púder/mattító.
2014. máj. 1. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!