Hogyan alapozzam le az arcom ha kombinált a bőröm?
Valószínű, hogy nem a megfelelő termékeket használod.
A hidratálók nem úgy működnek, hogy ami sűrűbb, nehezebb, az biztosan jobban is hidratál. Ráadásul kombinált bőrre, nem is a legjobb választás egy ilyen.
Vízbázisút kellene keresned. Olyat, amiben az első hét összetevő egyikén a hyaluron áll. Az remek vízmegkötő, de nem lesz olajosabb tőle a bőröd.
Hámlasztás sem ártana, hogy megszabadulj a száraz "pikkelyektől" és a bőröd olajossága is normalizálódjon (AHA & BHA).
Alapozóból hiába kombinált a bőröd, mégse a matt finisűt válaszd, hanem inkább egy félszatén típusút.
Az nem emeli ki úgy a száraz részeket, és ha a zsíros részeken csak épphogy hidratálsz alá, akkor nem fog úgy kifényesedni.
Persze alap, hogy a T zónán átmenj tanszparens púderrel is.
van több krémem is és már mindegyikkel kipróbáltam, nyilván amit írtam nem azt használom, de ki kellett próbálnom azzal is
nemrég radíroztam a bőröm, tettem rá pakolást is, már mindent kipróbáltam
ha a T zónámon átmennék púderrel még szörnyűbb lenne, ugyanis pont ezen a részen van kiszáradva a bőröm, mégis úgy csillog mintha valamit rákentem volna
esetleg himalája sószappan?
(vagy próbálj odafigyelni mit fogyasztasz, egyél sok gyümölcsöt, igyál sok folyadékot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!