Szemöldök gondokkal küszködöm. A jobb oldali íve lentebb van, ha ki van festve a bal oldali szépen néz ki a jobb nem. Voltam kozmetikusnál de ugyan ugy lett kigyantázva. Kinek van ilyen gyakorlata?
Szerintem sem feltűnő a különbség. Viszont tényleg nagyon vékony. A szép szemöldök szerintem az egyik legfontosabb dolog a szépségápolás terén.
Nekem is túl lett szedve még régen, én sok munkával és ricinus olaj segítségével szépen vissza tudtam növeszteni, addig meg kirajzoltam minden egyes reggel, szemöldökporral fixáltam.
Meg kell keresni a számodra megfelelő formát (árulnak sablonokat is, ezzel is próbálkozhatsz..) és rajzolgass. Sajnos mást nem tudok ajánlani :(
21/L
ne gyantáztasd!! a kozmetikusod nem jelzett, hogy nagyon vékony a szemöldököd? el sem hiszem, hogy van ilyen....
egyszer nekem is túl volt szedve, bár iylen vékony sosem volt. nálam belül volt nagyon kiszedve, és rövidebb lett a szemöldököm sokkal. de használtam szemöldökport és ceruzát, amivel kipótoltam az adot részt, amikor elkezdett nőni. persze az egész szemöldököm kifestettem, hogy egységes legyen. azóta szép a szemöldökformám, mégis a mai napig kihúzom ceruzával, mert úgy sokkal szebb :)
ügyeskedj! puszi
u.i. az én szemöldökömhöz soha nem nyúlt kozmetikus, egész életemben magamnak szedtem, és még pasik is megdicsérik a szemöldököm :)
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!