Van olyan, aki huzamosabb ideje műszempillát visel? Melyik jobb? Soros, vagy tincses. Ha van róla házilag fotód, akkor megköszönném. Szeretnék csináltatni
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 09:41
1/3 anonim válasza:
A tincses mindenképp jobb, és főleg tartósabb! Van már ún. 3D változat, amikor ráépítik a saját szempilládra, s az hetekig, sőt hónapokig tart, csak marha drága (15ekörül)
2/3 anonim válasza:
3D-set csak ajánlani tudom, nekem is van, 16 000 Ft volt, de nekem megérte! :) Am van soros, tincses és szálas is, sztem a legjobb a szálas, mert a tincses olyan(ha magadnak teszed föl), mintha "csimbókos" :D lenne a szemed, vagy mintha bogár lenne rajta. Ha csak nem vagy olyan ügyes, hogy nem szorulsz sminkesre... A soros meg egyszerűen gáz. :D
3/3 anonim válasza:
én viseltem már mindegyiket.
sorossal kezdtem, magamnak raktam fel minden reggel este pedig leszedtem
utána kipróbáltam a tincseset, először kozmetikus rakta fel, majd rájöttem hogy én is fel tudom magamnak otthon rakni:D
most pedig 3D-s van, ez hat a legtermészetesebbnek viszont elég húzós ára van és nem is olyan hosszú mint anno a soros vagy tincses szempilláim:(
most visszatérek valószínű az itthon feltett tincses műszempillára, de lehet kipróbálom a sorosat csak tartós ragasztóval, hogy ne jöjjön le olyan hamar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!