Mennyi fáj/veszélyes a fül ebbe a részébe lövetni (porc)? Kép lent
Szeretném én is kilövetni a fülem ott legfelül, ahol az a karika fülbevaló van. Mi a tapasztalatotok? Mennyire fáj? Mennyi ideig gyógyult? Lövettétek vagy szúrtátok?
Ez nagyon jóól nééz ki :D
Hát nekem sajna nincs, de biztos vagyok benne, hogy fáj. :( Porcba megy, szval tuti. hacsak nem magam a fájdalom küszöböd. de megéri :D
És neked mennyi ideig volt még érzékeny? Oké, hogy a lüktetés 1 napig tartott, de utána is fájt?
Nekem is nagyon tetszik és kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra. :)
Nagyon durva vagyok ezek szerint, mivel én lövettem. :)
És abszolút nem volt vele semmi problémám. Pár napig éget, nagyon max egy hétig nem tudsz aludni azon az oldaladon, amelyik füledbe lövetted/szúrattad, és ennyi. Ha rendesen kenegeted valami krémmel 2-3 napig, akkor nem kell, hogy legyen semmilyen probléma.
Különben úgy kb 1000x írtam csak le ezt itt gyakorin.
nekem van fent, , és nem volt vele semmi gond, pedig LÖVETTEM.. kicsit fájt, azon a napon lüktetett, éd nembírtam arra az oldalamra feküdni.. nem károsodott s fülemben a porc, úgy érzem. teljesen olyan, mint azelőtt. 2 hónapig volt benne gyógyfülbevaló, 1x begyulladt, de azért mert piszkos kézzel nyúlkál
tam hozzá. aztán azis elmúlt. és épp most tervezem, hogy lövetek még 1-et mellé, és teszek bele 2 karikát.. az én gondom annyi vele, hogy nembírja a bizsut a fülem, csak az aranyat és a gyógyfülbevalót, ezért a bizyutól gyullad, de egyébként nekem tetszik, és nincs vele gondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!