Megtetszett a fülporcpiercing vélemények? Tapasztalatok? mennyire veszélyes a porc miatt?
nagyon tetszik csak már az ilyen védőoltásokat se bírom nem hogy ezt :D ezért nem merem bevállalni
úgy hogy még gondolkozok rajta
Tapasztalataim jók velük kapcsolatban:D Ha szakember készíti el, szúrja, akkor nem lesz gond.
Vigyél magaddal valakit szuratásra, akiből bátorságot meríthetsz:).
nekem van egy helix piercingem és lövettem. sokak szerint ez nagyon rossz (eltörhet a porc stb), meg lassabban gyógyul, macerásabb mint a szúrás. hát pedig nekem bevált :) semmi gond nem volt vele, nem gyulladt be, alig éreztem 1 órával a belövés után. :))
16/L
19/f
tedd hozzá azt is hogy HISZTIS p*csa ;))
többieknek meg köszönöm :)) igazából csak attól félek hogy a porccal lesz valami :S de egyre jobban érzem hogy kell nekem ilyen :D
nyugi, nem lesz. :) ha megfelelő ember csinálja, biztos nem. (sokan maguknak szúrják otthon!) ;)
16/L voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!