Túl természetes?

Figyelt kérdés
Mostanában alig sminkelek,a körmöm az eddigi műköröm helyett rövid és csak átlátszó lakk van rajta (kézen-lábon), vékony alapozón és szemöldök formázáson kívül semmi smink nincs rajtam mostanában(eddig spirált, tust,szemhéjpúdert,rúzst is használtam.) Túl kislányos és semmilyen ez így, vagy rendben van? Egyáltalán, ez lehet "szexi"? 24/L

2014. márc. 12. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy lehet :)) nem kell túlkenni senkinek sem magát csak szépen mértékkel :P
2014. márc. 12. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam még ennyi "anyag" sincs, és szexi vagyok (a visszajelzések szerint).
2014. márc. 12. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kencéktől lesz szép vagy szexi senki sem.
2014. márc. 12. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze, szerintem sem a sminktől lesz szép valaki, de annak,ahogy valaki sminkeli vagy nem sminkeli magát, üzenete van a külvilág számára. Mondjuk én pont nem az üzenet miatt váltottam természetesre, de mi van, ha az jön le a külsőmből, hogy nem vagyok elég nőies, igényes stb. Persze a pasik égre-földre esküdöznek, hogy jobb, ha semmi festék nincs a csajon, de lássuk be, az általuk istenített színésznők, modellek, jómódú nők stb. azért általában sminkkel, megcsinált hajjal és körömmel járkálnak.
2014. márc. 12. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Ja én natúron törölközővel a fejemen is szexi vagyok, nem ezen múlik. A vékony smink sosem árt, egy nő legyen nő, nulla smink szerintem igénytelenségnek hat, feltéve ha nincsenek extrém jó adottságaid.
2014. márc. 12. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:

:D Én ugyanúgy 24 vagyok, és én is az elmúlt pár hónapban kezdtem "naturalizálódni".

Korábban mindig full smink, több réteg szempillaspirál, szemhéjpúder, pirosító, igaz nem nézett ki soknak. A körmöm állandóan ki volt lakkozva erősebb színekkel is, csillámos cuccokkal. Mostanában már vagy nem is lakkozom, vagy átlátszóval, és viszonylag röviden tartom. A sminkben is visszavettem, már nem használok pirosítót, szemhéjpúdert, szemhéjalapot, csak ritkán. Úgy egy éve annyi sminkcuccom volt, hogy egy Ikea Moppe tároló teli volt velük, most az összes egy közepes neszesszerben elfér. Az átlag sminkem most CC krémből, korrektorból, púderból, szemceruzából (bár ezt sem mindig használok), szempillaspirálból áll. Néha natúr rúzs jön hozzá, de legtöbbször csak színtelen ajakbalzsam. Még a CC krémet is el akarom hagyni. Ez nálam már nagyon minimál, de már nem is tetszik az erősebb. A körmöm is ha kilakkozom valamilyen színre, amit régen imádtam, másnap tuti lemosom, mert nem tetszik. Egyedül még talán a világos nude színek, amiket elviselek. Sminkkel ugyanez.

Szerintem a pasik többsége egyébként jobban szereti a natúr sminket, amit szinte vagy egyáltalán észre sem vesznek.

2014. márc. 12. 22:10
 7/8 A kérdező kommentje:
:))...na igen, én is a régi szép emo-s időkben rommá festettem a szememet (szerencsére a fekete szem volt az egyetlen stíluselem, ami rajtam ragadt az emoból,de az nagyon)
2014. márc. 12. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze, sőt, sokkal jobb. A férfiak is inkább a természetes(ebb) nőket szeretik. Én is vastagon kentem magamat (emo... :D), aztán elmúlt ez a korszak kb. 18 éves koromban, utána csak vékony tusvonal, alapozó + szempillaspirál. Azóta így sminkelek, van, amikor csak alapozót teszek fel.

21/L

2014. márc. 14. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!