Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha több óráig vagytok el,...

Ha több óráig vagytok el, hogy frissítitek az alapozótokat?

Figyelt kérdés
Mert ha felkenem, néhány óráig szép, szép, de egy idő után ugye el kezd kopni, én meg nem mehetek haza, hogy lemossam és újra sminkeljem magam. Ti hogy csináljátok?
2014. márc. 11. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Én normális alapozót veszek ami nem kopik és nem folyik le nap közbe, fixálom is púderrel. De persze vihetsz bárhova nedves törlőkendőt és leszedheted a sminket, majd újrakenheted.
2014. márc. 11. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem is ugyan ez volt a problémám. most azt csinálom, hogy reggel nem használok alapozót, csak hidratálókrémet, ami frissíti a bőrt, és arra pirosítót, és a szememet is kisminkelem.

dél körül így szebb vagyok mint lekopott sminkkel. ha délután dolgom van, csak simán felkenek egy kevés alapozót arcmosás nélkül, mert így nem lesz "koszos" a bőröm, mert szerintem az alapozóba valahogy megtapad mindenféle kosz.

elkezdeni nehéz volt, de vettem sok arcmaszkot, és eljárok szoláriumba, mert amúgy sajnos nem szép a bőröm, és nagyon fakó, eredetileg el sem tudtam képzelni hogy alapozó nélkül kilépjek az utcára.

de ha ezt nem vállalod be, akkor próbáld meg kicsi hidratálókrémmel keverni az alapozót, így kevésbé fog kopni, bár az attól is függ, hogy milyen.

2014. márc. 11. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Sehogy, én sem veszek olyan vacakot, ami pár óra alatt vállalhatatlan lesz. Fixáld púderrel, lehet csak annyi a gond. Púder és mattító lap általában van nálam, ha nagyon muszáj, azzal korrigálok.
2014. márc. 11. 20:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor lennétek kedvesek leírni azt az alapozót, amit használtok? :)
2014. márc. 11. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Én oriflamet meg alverdét használok balea vagy nyc púderrel és 16 órát simán fenn van.
2014. márc. 12. 01:05
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem sincs bajom az alapozómmal, pl. tegnap jöttem vissza egy 24 órás útról és az alapozómnak semmi baja sem volt
2014. márc. 12. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!