Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A mosógépet mivel frissítitek?

A mosógépet mivel frissítitek?

Figyelt kérdés
Mostanában (kb. 1-2 hete) nincs túl friss illata. Mintha állott ruhák lennének benne. Pedig mindig egyből kiteregetünk, és mindig nyitva hagyjuk, hogy szellőzzön. Mossam át valamivel üresen? Mit lehet vele tenni?
2009. júl. 3. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Ecettel mosd àt(màrmint inditsd be a gépet .Ha meg mosol ruhàt,vàlassz jobb minöségü öblitöt,pl:Lenor.

De az is lehet hogy vizköves.Arra is jo az ecet.

2009. júl. 3. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Az ecet is nagyon jó, én trisóval szoktam.

90 fokon üresen egy flakon trisó. Rkjál hozzá ecetet is úgy tutibb :))

A bűzt a beleavasodott öblítő és mosószer okozza. Sajnos ezt nem szedi ki semmi szer, mert olyan helyen van az adagolórész ahol nem éri erős vízsugár.

Kis ügyességgel szét lehet szadni a mosószeradagolót és azt rendesen ki kell pucolni. Lehet már évek óta beleromlott öblítőszer a szag oka.

2009. júl. 3. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Le lettünk pontozva....

Valaki valoszinü jobban ért a témàhoz,csak nem meri leirni..

2009. júl. 3. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
magában is büdös?vagycsak a ruhák büdik?
2009. júl. 3. 20:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Magában is kicsit állott szaga van.

De most délután átmostam ecettel. Lássuk, milyen lesz a következő mosás!

És köszi a válaszokat!

Aki meg itt lepontoz valakit, adjon helyette jobb választ, ne csak lepontozza a másikat!

Köszi a válaszokat!

2009. júl. 3. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez az öblitötöl van, az az, ami büdösödik. Sokkal jobb, ha helyette ecetet használni, a ruha nem lesz ecetszagú, hanem friss, és a géped se meszesedik be.
2009. júl. 3. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
probáld meg ,hogy legnagyobb fokozaton kimosod a mosógépedet ,de ne tegyél bele ruhát. csak mosóport. utánna szaglászd meg. majd mossál ki vele ruhát,de csak 1-2 őt. nekem uj mosogépem van. voltak büdösek a ruhák...Nem tudtam mitől! rájöttem hogy teli tettem nagyon a mosógépet,és mivel nemtudta kimosni igy a mosógépem is büdös lett tőle! probáld meg!
2009. júl. 3. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!