Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az Alverde kék sminkceruzájáró...

Az Alverde kék sminkceruzájáról milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Ismertek esetleg más, kék színű szemcerkákat?

2014. márc. 10. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Alverde-t sajnos nem ismerem, de több helyen olvastam, hogy jó minőségű termékei vannak. Kék (vagy más színes fajta) szemceruzát pedig egyre több márkánál látok, essence-nél, Maybelline, Catrice, NYC, stb. még választhatsz is, hogy világos vagy sötétkék, csillámos vagy sima, fényes vagy matt :)

Nekem egy csillámos NYC van, még szilveszterre vettem, elég puha, jól pigmentált, könnyű használni, csak a csillámokat nehezebb eltüntetni, de annyit megért.

2014. márc. 10. 13:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, hát nem tülekednek a hozzászólásokkal XD

Most arra gondoltam, hogy nézek valami más natúr szemcerkát kékben, sajnos csak ezeket a fajtákat bírja a szemem.

2014. márc. 10. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!