Melyik termék a jobb: Alterra vagy Alverde?
Szerintem ezt nem lehet egyértelműen kijelenteni, legalábbis szerintem, mivel némely terméket illetően úgy vélem hogy az alterra jobb (parfümmentes testápoló, kézkrém, arckrémek), más termékekkel kapcsolatosan pedig az alverde jobb, pl. némelyik testápolója vagy testvaja egész jó (bár az alterrának is) és szerintem az alverdés szappanok is jobbak az alterrásnál.
viszont kiemelném hogy arctörlő kendőben és arckrémekben az alterra jobb, illetve hogy az alverde arckrémjei bűzlenek az alkoholtól.
Az Alterra és az Alverde két naturkozmetikum márka, nem pedig egy darab termék.
Egyébként nekem az Alterra a szimpatikusabb.
A parfümmentes testápoló, illetve a zuhanyozás közbeni testápoló, a parfümmentes golyós deo és a habzó arctisztító kendő a kedvenceim innen.
Szappanban pedig a rózsás.
Amit nagyon szerettem tőlük (csak a pálmaolaj zavart benne) az a gránátalmás testápoló, amit Mo-n nem árulnak, illetve a gránátalmás kézkrém.
Érdekesség, hogy az Alterra szappanjaiban például van az adott illattal kapcsolatos összetevő, tehát a rózsás szappanban van rózsa, eközben az Alverde vadrózsás szappanban meg csak illatanyag van, de rózsa nincs...
Szóval számomra már csak ezért is szimpatikusabb az Alterra. Hitelesebb.
Az Alverde arckrémek alkoholszaga pedig igaz. Ráadásul ott van egy olyan testápoló is méghozzá érzékeny bőrűek számára, ahol a második összetevő az alkohol denat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!