Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Minden spiráltól így néznek...

Minden spiráltól így néznek ki a szempilláim, tudnátok ajánlani olyat, amitől nem állnak így össze (kép)?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a reklámokra nem lehet alapozni, de ott mégis olyan szép dús a modellek szempillája, ezzel szemben nekem egy réteg spirál után így néz ki:

[link]

A hossza talán jó, viszont elég ritkás. Sok pilla összeáll.

Többféle spirált próbáltam már, nagyon sok márkát is, de egyik sem volt sokkal jobb ennél. Ti esetleg tudnátok olyat ajánlani, amitől nem állnak így össze a pilláim?

2014. márc. 8. 22:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A szempillád tényleg katasztrófa, de a szemöldököd klassz, irigylem. :D

Egyrészt húzd le a felesleget a keféről, mert ha nincs rajta csomó festék, akkor nem tudod így összetapasztani, másrészt a végénél ne időzz sokáig, Természetellenes, ha az is ilyen vastag. A mozdulat iránya nem stimmelhet még, kövesd a szempilláid eredeti irányát. Meg tudomásul kell venni, hogy szarból nem lehet várat építeni... eleve nincs valami sok és varázslatos szempillád, sajnos ezen nem segít a legdrágább spirál se, a reklám meg csak kamu. :D

Esetleg rakass fel műszempillát, azzal nem kéne vacakolnod és szebb hatást érnél el, nem csak a 3 méteres, ordítóan mű fajta létezik abból se. Ha semmiképp nem opció, akkor kérj a kozmetikusodtól tartós szempillafestést, nem szokott túl drága lenni.

Ja és szerintem ha egy nő nem sminkel, akkor lehet szebb spirál nélkül. Ha ki van festve a szeme, akkor már hiányzik, de a te esetedben inkább natúr pillák, mint a póklábak, bocsi.

2014. márc. 9. 23:47
 22/23 A kérdező kommentje:

Szarból nem lehet várat építeni? Te ezt komolyan le merted írni? Látom te ahhoz vagy szokva, hogy egy embernek eleve, festék nélkül műszempilla-hatású pillái vannak. Megsúgom: az elég ritka. Az én szempilláim ellenben (ahogy a másodjára feltöltött képen is látszik) hosszabbak és talán dúsabbak is, mint a nagy átlag. Úgyhogy szerintem nem kéne leszarozni, mert messze nem szar az alapanyag. Más kérdés, hogy balf.sz vagyok és nem tudom kifesteni normálisan, anélkül, hogy összetapadnának.

A szemöldökömre mondott bókot pedig megköszönöm, tekintve, hogy én szedem, nem kozmetikus.

2014. márc. 10. 09:23
 23/23 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, igen oriflame termék és most a katalógusban 699 ft :)
2014. márc. 10. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!