Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Minden spiráltól így néznek...

Minden spiráltól így néznek ki a szempilláim, tudnátok ajánlani olyat, amitől nem állnak így össze (kép)?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a reklámokra nem lehet alapozni, de ott mégis olyan szép dús a modellek szempillája, ezzel szemben nekem egy réteg spirál után így néz ki:

[link]

A hossza talán jó, viszont elég ritkás. Sok pilla összeáll.

Többféle spirált próbáltam már, nagyon sok márkát is, de egyik sem volt sokkal jobb ennél. Ti esetleg tudnátok olyat ajánlani, amitől nem állnak így össze a pilláim?

2014. márc. 8. 22:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nos ha igy allunk hozza h a "spiral az spiral" meg h "mindent probaltam mar".... akkor rosszul csinalod es veled van baj nem a spiralokkal es tarsaival. En is probaltam tobb felet is es sose lett ilyen tre. Probalj a technikadon valtoztatni
2014. márc. 8. 23:46
 12/23 anonim ***** válasza:

Rosszul spirálozol.

Nekem a leggagyibbtól sem áll így össze a szempillám.

Szerintem alapból sok festéket hagysz a kefén. Általában akkor van ilyen csúnya póklábszerű eredmény.

2014. márc. 9. 00:02
 13/23 anonim ***** válasza:
nekem ő segített , imádom ! :) [link]
2014. márc. 9. 00:52
 14/23 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy sokan rávilágítotok arra, hogy a technikám rossz, annak viszont kevésbé, hogy csak egyikőtök adott tippet a jó spirálozáshoz (húzzam le róla jobban a festéket). Tipikus magyar mentalitás, borítsuk rá a sz.rt a kliensre, de segíteni ne segítsünk.

13-as, köszi, ez Oriflame-es?

2014. márc. 9. 09:08
 15/23 anonim ***** válasza:
Mert így kicsit nehéz elmagyarázni, hogy hogyan kell. Úgy fogsz rájönni, ha próbálgatod. Ne csak lentről felfelé húzd, hanem közben mozgasd jobbra-balra. Amúgy meg én ezt nem bántásból mondom, de szerintem nem áll ez jól neked. Ne haragudj.
2014. márc. 9. 09:15
 16/23 A kérdező kommentje:
Nincs nő, akinek szebb a szeme szempillaspirál nélkül, mint szépen megcsinált spirállal. Oké, én béna vagyok, de attól még nem kell azt mondani, hogy sehogy se spirálozzak, mert ez hülyeség. Nincs szebb a hosszú, szépen ívelt pilláknál.
2014. márc. 9. 09:22
 17/23 A kérdező kommentje:

Just for you csináltam egy képet simán és spirállal... Na most tegye fel a kezét az, aki szerint spirál nélkül szép a szemem. Felfogtam, hogy nem jó a technikám, de attól még ne monjduk azt, hogy alapból is szép, festék nélkül.

[link]

2014. márc. 9. 09:40
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szép a szemed spirál nélkül is, de tény, hogy festékkel még szebb, kihangsúlyozza! Szerintem is próbáld meg azt, hogy kevesebb festéket viszel fel, húzd le a felesleges festéket a sz.spirál szélén! Vagy azt is megpróbálhatod, hogy átfésülöd (=szétválasztod) a szempilláidat szempilla/szemöldökfésűvel, miután megszáradt a festék, valamennyire az is segíteni szokott!
2014. márc. 9. 11:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

A reklámokra ne alapozz, mert műszempillával reklámozzák az összes spirált. Én is a technikádat kifogásolom, tippet nem tudok adni, mert nem látom, hogy mit csinálsz, csak az eredményét. Gyakorolni kell ennyi, többféle mozdulatot próbálj ki, esetleg húzd le jobban a festéket.

Ha nagyon nem megy, akkor menj kozmetikushoz, ő megtanít, de ha nem akarsz spirálozni, akkor kérj tartós szempillafestést, olyan, mintha spirálozva lenne és nincs vele macera. Havonta érdemes ismételni.

2014. márc. 9. 12:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
A felesleges festéket úgy itathatod le a legkönnyebben, ha egy papírzsepin áthúzod a spirált. Aztán csak óvatosan tedd a szemed közelébe és pislogj néhányat, így nem fog sok festék kerülni rá. Aztán egy tiszta spirállal fésüld ki a pilláidat. Ha kevésnek érzed, rétegezheted ugyan így, de nem érdemes mert 2-3 rétegben ugyan így össze fog állni. És próbáld ki a Max Factor Clump defy spirált, az nagyon természetes és kevés festéket vesz fel.
2014. márc. 9. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!