Minden spiráltól így néznek ki a szempilláim, tudnátok ajánlani olyat, amitől nem állnak így össze (kép)?
Tudom, hogy a reklámokra nem lehet alapozni, de ott mégis olyan szép dús a modellek szempillája, ezzel szemben nekem egy réteg spirál után így néz ki:
A hossza talán jó, viszont elég ritkás. Sok pilla összeáll.
Többféle spirált próbáltam már, nagyon sok márkát is, de egyik sem volt sokkal jobb ennél. Ti esetleg tudnátok olyat ajánlani, amitől nem állnak így össze a pilláim?
Rosszul spirálozol.
Nekem a leggagyibbtól sem áll így össze a szempillám.
Szerintem alapból sok festéket hagysz a kefén. Általában akkor van ilyen csúnya póklábszerű eredmény.
Örülök, hogy sokan rávilágítotok arra, hogy a technikám rossz, annak viszont kevésbé, hogy csak egyikőtök adott tippet a jó spirálozáshoz (húzzam le róla jobban a festéket). Tipikus magyar mentalitás, borítsuk rá a sz.rt a kliensre, de segíteni ne segítsünk.
13-as, köszi, ez Oriflame-es?
Just for you csináltam egy képet simán és spirállal... Na most tegye fel a kezét az, aki szerint spirál nélkül szép a szemem. Felfogtam, hogy nem jó a technikám, de attól még ne monjduk azt, hogy alapból is szép, festék nélkül.
A reklámokra ne alapozz, mert műszempillával reklámozzák az összes spirált. Én is a technikádat kifogásolom, tippet nem tudok adni, mert nem látom, hogy mit csinálsz, csak az eredményét. Gyakorolni kell ennyi, többféle mozdulatot próbálj ki, esetleg húzd le jobban a festéket.
Ha nagyon nem megy, akkor menj kozmetikushoz, ő megtanít, de ha nem akarsz spirálozni, akkor kérj tartós szempillafestést, olyan, mintha spirálozva lenne és nincs vele macera. Havonta érdemes ismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!