Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az mennyire lenne gáz, ha a...

Az mennyire lenne gáz, ha a szempilláim tövébe kihúznám fekete szemceruzával?

Figyelt kérdés

Persze nem végig vastagon, egyre vékonyabban, szóval a szemem külső sarkába vastag, utána egyre vékonyabb lesz a vonal, ahogy haladok a szemem belső sarkához, és remélem el lehet képzelni. És utána a felső szempilláim tövébe is csinálnék egy ilyen csíkot. Ez pl. iskolába, utcára mennyire lenne gáz?

14l

2012. dec. 27. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

a felső szép az alsó nem

[link]

2012. dec. 27. 18:17
 2/5 A kérdező kommentje:
jó, de én nem olyan ferdén szoktam....a másik meg az, hogy ha nem tenném az alsóra is, semmit nem érne..
2012. dec. 27. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó, ha jól áll neked, én is így szoktam ahogy leírtad. Bár 14 évesen nem tudom... elég korai még.

Amúgy az elég ronda ha valaki csak felülre, vagy csak alulra húz vonalat... mintha elfelejtette volna befejezni a sminket.

2012. dec. 28. 01:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. dec. 28. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
én is ezt szoktam csinálni suliba 13l
2012. dec. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!