Én állandóan kihúzom a szemem fekete szemceruzával! Felül és alul is. És a suliban a többiek mindig mondják, hogy hogy nézel ki meg ilyenek. Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mindig odajönnek és elkezdik: Úgy nézel ki mint egy gyilkos.Meg,hogy fuj hogy néz ki,meg ilyenek.A tanárok nem szólnak semmit,anyáék sem.És alul nem is vastag,mindig arra törekszem,hogy vékony legyen.Nem vagyok emo-s,csak rocker.Hordok világos ruhákat is.Sőt fekete cuccom alig van.De mégis nagyon zavar,hogy mindenki így cikiz.Mit tegyek?2012. nov. 18. 14:29
1/7 anonim válasza:
ne minden nap használj és ne mindig szemcekát, használj tust,szemhéjfestéket stb. amugy ha fôlül is vékonyat akarsz csak nem tudsz akkor csináld vastagra es fülpiszkálóval igazícsd meg :))
2/7 anonim válasza:
Nagyon vékonyan húzd ki, és használj mellé világos szemhéjfestéket, esetleg szájfényt, az majd kicsit tereli a figyelmet a szemedről
3/7 anonim válasza:
szerintem azért, mert nem áll jól.
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg csak irigyek. Nem kell velük foglalkozni,mert ha a beszólásaik miatt változol meg,akkor ők nyertek,szóval ne hagyd magad! Különben is milyen bunkó dolog már így odamenni valakihez...biztos valami más áll a háttérben. Mondd meg nekik,hogy nem vagy kíváncsi a véleményükre, majd ha az leszel,szólsz,addig meg foglalkozzanak magukkal!
6/7 anonim válasza:
szard le őket!! én is mindennap kihúzom erősen, volt már olyan h egy egy hülyegyerek beszólt és akk mi van?? szolj vissza h te legalább foglalkozol magaddal.
7/7 anonim válasza:
Nem tehetek róla, de ha egy ilyet meglátok, egyszerűen undorodom, kissé hányingerem is van. Nem értem a nők minek hadználnak egyáltalán bármilyen sminket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!