Nem értem! 17éves vagyok fekete répagatyákat hordok egy kicsitfeltünőbb pólókat, de állandóan hallom hogy beszólogatnak, nevetnek stb. Mit tegyek?
ne törődj velük hülyék. ugyanúgy mint azok akik ide írogatják a baromságaikat.fogadd el magad így ahogy vagy, ha jól érzed magad a bőrödben, ne változtass, mert MINDIG van akinek te nem jösz be vagy kinevet. az már más kérdés h a bunkó nagymenő rajok vagy az iqlight plázacicák néznek le mert npormális vagy, vagy ép fordítva. szal sztem ezen ne parázz, nincs baj a répagatyával
17L
szerintem ha nem túl feszülős a naci, akkor nemgáz, ha nagyon feszülős,fenékbevágós, az ciki:D
feltűnő felső szerintem csak akkor nevetséges, ha az egész teljesen neonrózsaszín vagy neonzöld, neonsárga pl, mais nem egy ilyen jött szembe velem és szakadtam a röhögéstől,sztem idiótán néz ki:D de ha csak egy része feltűnő színű,vagy korrekt,fiús a cucc, akkor nemgáz egyáltalán.
sőt, az ilyen kombó nagyonis jól tud kinézni!!! csak mértékkel a divatozást=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!