Mit csináljak, ha tusvonal alatt látszik a szemhéj?
Figyelt kérdés
folyékony tussal szoktam meghúzni a tusvonalat és alatta meg meglátszik a szemhéjam és még egy picit kitűnik a felső vízvonalam is. amennyire csak tudok, a szempilláim tövében húzom a vonalat, de nem teljesen tölti be. a felső vízvonalam próbáltam kihúzni szemceruzával, de lecsukódik a szemem, mert nem tom, olyan fura érzés, amikor hozzáér. mit csináljak?2014. márc. 5. 20:47
1/3 anonim válasza:
Légy ügyesebb! Erre mi mást lehetne írni?
Ha megfelelően húzod a vonalat, majd kifested a pilláidat, semmilyen fehér vonalnak nem szabadna látszódnia. A felső vízvonalad pedig ha nem vagy mutáns, csak akkor lenne szabad hogy látsszon, ha felfelé nézel a plafonra. Nem értem, azzal minek foglalkozol.
2/3 anonim válasza:
Próbáltad már zselés tussal? Folyékonnyal nekem se nagyon ment.;)
3/3 A kérdező kommentje:
Nem még nem próbáltam. Lehet körülnézek, hátha avval jobban fog menni.. :/
2014. márc. 5. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!