Lányok! Mit tudnátok nekem arra ajánlani, hogy a tusvonal, amivel kihúzom a szemem ne ragadjon fel a szemhéjamra?
Már sok mindent kipróbáltam, de eddig mindig felragadt... Mindig megvárom míg megszárad rendesen, de sajnos ez sem sokat segít. :(
Előre is köszi a válaszokat! :)
mégis hogy ragad fel, nekem sehogy se ragad fel max a szempillám mikor sz.spirált használok,
lehet túl kicsi a szemhélyad,vagyis közel van a csonthoz,
vagy az egész szemhélyadat befested? mert szerintem az h*lyén nézki
próbálj meg vékony tusvonalat huzni
szerintem használj tégelyes tust.
nekem az egyáltalán nem kenődik, és aránylag (legalábbis én ezt tapasztaltam) sokkal könyebb használni és tartósabb is, és sokáig elég.
1 -es: igen, nekem is rejtett szemem van, ezért nem megy olyan egyszerűen a dolog. :/
2 -es: nem, nem festem be az egész szemhéjamat...húzok egy csíkot, és az ragad fel...de úgy látom nem csak nekem áll fenn ez a probléma.
3 -as: megvárom mindig, hogy megszáradjon, de ugyan úgy felragad. :( azért köszönöm! :)
4 - 5 -ös: köszönöm, majd kipróbálom azt is! :)
6-os: köszi, ki fogom próbálni. :)
Még egyszer köszi a tippeket, azért még várom a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!