Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Mit tudnátok nekem...

Lányok! Mit tudnátok nekem arra ajánlani, hogy a tusvonal, amivel kihúzom a szemem ne ragadjon fel a szemhéjamra?

Figyelt kérdés

Már sok mindent kipróbáltam, de eddig mindig felragadt... Mindig megvárom míg megszárad rendesen, de sajnos ez sem sokat segít. :(

Előre is köszi a válaszokat! :)

2012. dec. 11. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem is mindig felragad, pedig már világmárkák közül is válogattam egyet kettőt, még nem jöttem rá miért, szerintem azért mert rejtett szemhéjam van, akkor gondolom neked is ezért lehet.. de hátha valaki jobban ért hozzá, engem is érdekelne. :D
2012. dec. 11. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:

mégis hogy ragad fel, nekem sehogy se ragad fel max a szempillám mikor sz.spirált használok,

lehet túl kicsi a szemhélyad,vagyis közel van a csonthoz,

vagy az egész szemhélyadat befested? mert szerintem az h*lyén nézki

próbálj meg vékony tusvonalat huzni

2012. dec. 11. 18:16
 3/9 anonim válasza:
Nekem akkor ragad fel, ha kicsit nedves. Próbáld meg áthaj-szárítózni. Ha utána is olyan, akkor sajnálom, h nem tudtam segíteni. :(
2012. dec. 11. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem használj tégelyes tust.

nekem az egyáltalán nem kenődik, és aránylag (legalábbis én ezt tapasztaltam) sokkal könyebb használni és tartósabb is, és sokáig elég.

[link]

2012. dec. 11. 19:14
 5/9 anonim válasza:
100%
Én pont azt használom,amit linkelt a 4-es válaszoló. Sokkal könnyebb felvinni és nem ragad :)
2012. dec. 11. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Nekem szintén ez a problémám. Azt vettem észre, hogyha teszek a szemhéjamra porpúdert alapnak és arra húzom a tusvonalat akkor nem ragad fel. Próbáld ki hátha neked is beválik.
2012. dec. 11. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Gondolom rejtett szemhéjad van. Használj szemhéjalapozót, húzz vékonyabb tusvonalat, és a zselés/tégelyes tus is jó ötlet, amit a többiek javasoltak!
2012. dec. 11. 21:22
 8/9 A kérdező kommentje:

1 -es: igen, nekem is rejtett szemem van, ezért nem megy olyan egyszerűen a dolog. :/

2 -es: nem, nem festem be az egész szemhéjamat...húzok egy csíkot, és az ragad fel...de úgy látom nem csak nekem áll fenn ez a probléma.

3 -as: megvárom mindig, hogy megszáradjon, de ugyan úgy felragad. :( azért köszönöm! :)

4 - 5 -ös: köszönöm, majd kipróbálom azt is! :)

6-os: köszi, ki fogom próbálni. :)

Még egyszer köszi a tippeket, azért még várom a válaszokat! :)

2012. dec. 11. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:
szemhéjalapozó, rá szemhéjpúder és úgy a tus:)
2012. dec. 11. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!