Lányok! Hogyan kell szépen tus-sal egyenes, vékony csíkot húzni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 15:17
1/7 anonim válasza:
én ajánlom az ecsetes végű tus helyett a kemény végű tust. azzal szépet lehet mert úgy csinálod mintha ceruza lenne.
2/7 anonim válasza:
sokat kell gyakorolni és belejössz
4/7 A kérdező kommentje:
Filces végű tusom van,és még szemceruzàval.sem csináltam.a sminkelésem eddig kimerült ott,hogy korrektor+szempillaspirál...
Vagy ennyi idősen még elég annyi,hagyjam a tust?:$15vagyok
2012. júl. 28. 15:37
5/7 anonim válasza:
Nem a korodtól függ. Ha szeretnél tust használni, akkor használd, ha nem, akkor ne.
Egyébként tényleg csak gyakorlás kérdése. :)
6/7 anonim válasza:
szerintem először még próbáld az asztalnál alátámasztani a könyöködet(szóval ne úgy,mint amikor spirálozol),húz szét a szemhéjadat így egyenletesebb vonalat tudsz húzni.amúgy tényleg csak gyakorlás kérdése, én először "filces" végűvel próbálkoznék a helyedben,az ecsetessel majd később,amikor már gyakorlott leszel : )
7/7 anonim válasza:
egyszerű én 13 éves vagyok és én is szoktám hasznalni .:) a lényeg hogy az egyik ujjaddal hozd ki a szemed..kb úgy amikor kicsi korban hulyeskedtetek azzal hogy nee kínai vagyok:)) és a utassal hozol és vonalat a szempillantás tövében .sima ügy én már 1perc alatt csinálom meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!