Tényleg ronda a szemöldököm? Sokan csúfulnak miatta?
Nem tudom eldönteni hogy viccelsz, vagy komoly a kérdés.
Ha viccelsz: :DDDDD
Ha nem: Igen, nagyon ronda a szemöldököd.
én ezt nem tartom sem viccesnek sem másnak! Úgy érzem komolytalanok vagytok és leszögezem hogyha viccnek akarnám magam kitenni akkor a humor kat. ba írok!
Kérem azok írjanak akik tudnak az ügyben segíteni miképpen tudom eltüntetni a tetovált szemöldököm!
Ez tuti kamu!! :D
De hogy a kérdésre is váaszoljak...nem csúnya a szemöldököd..hanem gusztustalan :DDDDD Esküszöm!!! :D
Á nagyon tréé xDDDD
Iszonyat!
Eleve szep arcod van, minek ilyen mu-$zarokkal elcsufitani?
Ugy nezel ki mint valami kobold, komolyan megijedtem, mikor eloszor meglattam.
Van ket baratnom, szinten tetovalt a szemoldokuk. Nekik is bazi ronda, pedig ok kulfoldon allitolag valami meno szalonban csinaltattak. Mindegy hol csinaljak, gusztustalan lesz, mert latszik, hogy mesterseges. Mondjuk az ovekenek van vmi kek arnyalata (tipikus kek szinu tetovalo festek szine van, a tiednek a szine nem veszes, de a fazonja az mint valami rajfilm figura).
Menj vissza oda, ahol csinaltattad es veluk beszelj, mert mi nem tudjuk megoldani a problemadat, de en viccen kivul mondom (mert olyan ilyeszto hogy mar nem is vicces) hogy ez problema es a problemat orvosolni kell.
Foleg, ha masok is eszreveszi es meg csufolnak is vele.
Tudod, ha valaki nyomorek vagy baleset miatt csunya, es masok ezert cikizik, az szemetseg, mert az illeto nem tehet rola.
De te? Te szep, fiatal lany vagy es messzirol uvolt hogy elronditottad magad. Persze hogy nem birjak megallni szo nelkul!
Sok sikert a javitashoz!
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!