Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi ido kell hogy a szemöld...

Mennyi ido kell hogy a szemöldököm regeneralodjon?

Figyelt kérdés
Nagyon szep sűrű es hosszú szempillaim voltak de aztán felrakattam tincses szempillát és leszedése után alig maradt valami és még lyukak is lettek benne kenegetem ricinusolajjal de visszafog nőni egyáltalán vagy ilyen marad? Mennyi idö kell neki?

2014. febr. 9. 00:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Most akkor szemöldök vagy szempilla?

Nem mindegy....:D

2014. febr. 9. 10:38
 2/2 anonim ***** válasza:
A kozmetikus nagyon rossz munkát végezhetett vagy te kezdted el letépkedni vagy leszedni? Idővel szép lesz a pillád újra, de ahhoz idő kell. Hiszen, most egy idegen anyag volt rajta ráadásul ha magadnak tépkedted le akkor azzal nagyon nem segítettél. Én azt szoktam ajánlani a vendégeimnek, hogy vagy olajjal (baba) szedjék le, de inkább jöjjenek vissza hozzám és van ragasztóleoldóm és azzal eltávolítjuk. Remélem segítettem. :)
2014. febr. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!