E-bayről érdemes UV lámpát rendelni műkörömhöz? Rendelt már vki?
En mar rendeltem. Megtanultam hogy kell csinalni es magamnak teszem fel. Eloszor kis lampat rendeltem amiben csak egy izzo volt es 5-6 percig kellett a zselet "szaritani" es max 3 ujjam fert ala, aztan egyszercsak megvilagosodtam, hogy mi a feneert nem veszek egy nagyobbat?
Olyat vettem amiben 4 izzo van es az egesz kezem befer ala!
Csak azt nem ertem, mi a feneert nem rendeltem elobb???
En mondjuk kulfoldon elek, szoval a dugo passzolt az itteni halozatba, de egy atalakitoval meg lehet oldani, hogy Mo-n is tudd hasznalni.
Gagyiiii???? Es akkor mi van? Ugyanaz az UV feny jon a lampabol, mint a szalonban hasznalt lampabol, nem tok mindegy hogy nez ki? :)
Olyan eladotol vegyel, aki megbizhato (minel kozelebb a 100%hoz sokezer eladassal). Ha ugy keresel, hgoy "UV Lamp Europe" akkor valszeg jo csatlakozosat talalsz. Ha a kepen nem latszik a dugo, akkor kerdezd meg az eladot.
Na hat az szuper h lehet halozatot valasztani. Nemtom miert nem en is az erosebb lampaval kezdtem. A nagy lampaval 2 perc / kez. Elotte meg orakat tokoltem a kis lampaval.
Ebayen mindjart csere izzot is beszerezhetsz. Ha megvan melyik elado nezd meg hatha arul izzot es akkor vegyel azt is tole es sporolsz a postakoltsegen. Mondjuk eleg jol birjak. En eddig csak a kicsiben csereltem izzot es kb masfel ev utan.
Nekem is ebayes van, vettem csere izzókat, kicsit kevesebb ideig bírják erővel, kb 2/3 annyi ideig, mint más gyártmány, de ugyanolyan jók.
Szerintem nyugodtan vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!