Megvennétek így egy szemhéjpúdert?
Nemrég vesztettem el a munkám és most állást keresek. És a józan eszem azt súgja hogy ilyenkor nem szabad drága dolgokat venni (2500 ft lenne) de ebben a színben már fél éve keresgélek szemhéjpúdert... (azelőtt pedig nem tudtam hogy jól áll és hogy van ilyen)
Szerintetek lesz pár hónap múlva is még ha most nem veszem meg? Nagyon szeretnék erős maradni, csak hát az a szín...
Beszéljetek le :)
Nem mondtad, hogy melyik márka, melyik termék, melyik szín. Úgy könnyebb lenne megmondani, hogy valószínűleg állandó termék, vagy átmeneti.
Azt pedig hogy vedd-e vagy sem... Te tudod, hogy mennyi tartalékod van, mennyi időre és mire elég, illetve mik a várható kilátások arra, hogy gyorsan elhelyezkedsz.
L'oreal a márka és szín innocent turquoise.
Eredetileg a maybelline color tattoo edgy emerald színére pályáztam, de az sehogy se akar megjelenni itthon (annak ilyen a színe: [link]
Épp ez az hogy nem tudom mikorra találok munkát. És bár van pénzem, simán megvehetném most, csak ki tudja hogy nem-e fog hiányozni később ez az összeg. Szóval nehéz ügy :S
Ez egy ideje elvileg forgalomban van, szerintem maradni is fog még.
Inkább nézd az akciókat, ki lehet fogni nagyon sokszor féláron is a l'oreal infallible-t!
Ha máskor nem, a közelgő Glamour napon!
Vagy a Rossmann-ban is szokott 20 illetve 50 %-os márkaakció lenni.
2500 sok, én mindkét színt ami megvan 1000-ért vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!