Az Avon 2014/1. kampány 6. oldalán az illatosított oldalon melyik parfüm illata érezhető? Az Outspoken by Fergie? (Miért nem tüntetik fel, hogy az oldalon lévő 5 parfüm közül ez melyik? :/ )
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 22:12
2/4 Timi179 válasza:
sajnos már nincsen egyes katalógusom, de ha egy oldalon több parfüm is szerepel, akkor mindig ahhoz a parfümhöz teszik közel az illatosítást jelző kis gömböcskét, amelyiknek az illata van az oldalon! Nézd meg ilyen szemmel megint az oldalt! Az biztos, hogy valamelyik Fergie volt az illatosított, de sztem emlékeim szerint a Fresh (zöld üveges)
3/4 A kérdező kommentje:
Timi, köszönöm a válaszodat. Sajnos éppen az üvegek között van a jel, így tényleg nem tudom. Itt megnézhető, hogy hogyan nézett ki az oldal:
2014. febr. 25. 18:06
4/4 Timi179 válasza:
Én a Today-re szavazok! :-) Amihez hozzá is ér az illatbogyó! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!