Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Avon City Rush, Outspoken by...

Avon City Rush, Outspoken by Fergie vagy Viva?

Figyelt kérdés
Ezek közül szeretnék venni 1 parfümöt,de nem tudom,hogy melyiket választjam.5-ös katalógusban azért elég jó ára van a City rush-nak,de mégis nem tudok választani.Ezek közül melyik hordható suliba is,vagy csak különleges alkalmakra jók?Melyik tartósabb?Melyik hasonlít jobban édeskés,virág illathoz?Örülnék,ha leírnátok a véleményeteket róluk,ha rendelkeztek ilyen parfümökkel.:) Ja és melyiket ajánlanátok? :D
2013. márc. 5. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Nagyon sok egyedi, finom illat van.
2013. márc. 5. 23:29
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem a city rush tetszik ezek közül, amúgy a perceive
2013. márc. 6. 04:16
 3/8 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül a City Rush!
2013. márc. 6. 06:55
 4/8 A kérdező kommentje:
City rush-nak nincs olyan "szilva pálinka" szaga? Krémmánián olvastam,hogy valakin pár óra múlva olyen szaga lett. :/
2013. márc. 6. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is a City Rusht venném. A Fergie-s parfümök nekem túl édesek.

Áhh, a krémmánián sok mindent olvasni. :) A Rare Pearls parfümhöz is odaírták, hogy édes, mikor az egyáltalán nem édes, hanem virágos illat. A másik legnagyobb poén, hogy egy csomó stiftes korrektort lepontoznak, hogy beleül a szem alatti ráncokba, mikor az nem is szem alá való, oda folyékony kell. Nem tudnak alapokat, de azért okoskodnak. XD

2013. márc. 6. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én az Outspokent szeretem.
2013. márc. 6. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
ezek közül nekem a city rush van meg. a fergie parfümök nem illenek hozzám. a city rushnak nincs szilvapálinka szaga, hanem inkább olyan, mint a teának. xD
2013. márc. 6. 16:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsotokat,City rush-t rendeltem meg,már várom,hogy megérkezzen. :)
2013. márc. 7. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!