Mi a véleményetek erről a fajta színes kontaklencséről, és hanyas dioptriát állítsak be megrendeléskor ha tökéletesen látok?
[link] Erről az Adria True Saphire (kék) fedő kontaktlencséről lenne szó. Szeretném a barna szemem elfedni egy természetes kék szinűvel, de nemtudom hogy a megrendelésnél hanyas dioptriát állítsak be, 0.00t kell ha jól látok?
Valakinek van tapasztalata erről a fajta kontaktlencséről? Bevált? Természetes hatást biztosít? Teljesen elfed?
18/L
Igen, ha jól látsz, akkor 0 dioptria kell. De én előtte azért elmennék egy szemészhez, mert nem hordhat akárki akármilyen lencsét. Az én szemem pl. csak egy speckó lencsét bír, ezt a szemész meg tudja mondani. Ráadásul ezek a színes lencsék sokkal rosszabb minőségűek, mint a nem színesek, így nem tesz jót a szemnek.
Egyébként én úgy tudom, hogy a barna szemet nem mindegyik fedi el teljesen, de ebben nem vagyok biztos:D
Kaptam egyszer kipróbálásra, nekem nagyon nem tetszett, mert kb 2 méterről kiszúrja mindenki hogy lencséd van. Nem követi a szem mozgását, kissé ijesztő mikor mozgatod a szemed és lemarad a lencse...
sötét szemen: [link] (nem az én szemem, neten találtam)
Amúgy nekem kényelmetlen is volt, mivel nem az én görbületem. Csak 2 napot hordtam de ezalatt egyszer ki is esett mikor pislogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!