Tudnátok ilyen fajta szempillaspirált ajánlani? +1 kérdés
ami dússá hosszúvá teszi a szempillát és nem olyan csomós
és NEM OLYAN DRÁGA
+
mi a véleményetek erről?
http://www.youtube.com/watch?v=V5nxhHM5LKM
esetleg használja valaki? mennyibe kerül? tapasztalat?
Ezt én is kipróbálnám, mondjuk nem tudom, mennyire praktikus utazáshoz meg ilyenek, mert baromi sok helyet foglalna, úgy tűnik.
Egyébként nekem a Lovely Curling Pump Up és az NYC Showtime jött be. Bár nem tudom, te mennyire a természetes vagy mennyire a nagyon drámai pillák felé szeretnél elmenni. Mert nekem alapjáraton sötét és hosszú szempilláim vannak, és napközbenre gyűlölöm a nagyon erős szempillákat, ezeknek inkább természetes a hatásuk.
Én alverde szétválasztó szempillaspirált használok,de az én pilláim is nagyon sötétek,és alapból dúsak,és hosszúak is.Azért esett erre a választásom,mert természetesek az összetevői,ami nekem fontos,és természetes a hatása.
Az általad kérdezett szempilla"spirálról" itt olvashatsz véleményeket:)
Olcsó kategóriából szerintem mindenképp a Lovely Curling Pump Up a legjobb, meg a Lovely Spectacular Me Volume-ot is szokták dicsérni, én azt még nem próbáltam, de fogom. 650 Ft-ba kerülnek, de szoktak akcióban lenni, akkor 400 valamennyi.
Több spirált is próbáltam az Avontól, a keféjük általában jó volt, és eleinte szép pillákat csináltak (pl. a SuperShock Maxot szerettem), de kb. 3 hónap alatt elkezdenek beszáradni, morzsolódnak le a szempillákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!