Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hamisított parfümnek van...

Hamisított parfümnek van olyan hatása, mint az eredetinek?

Figyelt kérdés
Van hamisítványom is és rendes is. Mind kettőnek ugyan úgy megmarad a kellemes illata. Ugyan azok az összetevők vagy, hogy van ez?

2014. febr. 18. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyanazok nem lehetnek az összetevői, hiszen hülyék lennének kiadni a pontos receptet. Ellenben illatra lehet, hogy ugyanolyannak tűnik. Tartósságát tekintve kétlem, hogy lenne olyan tartós, mint az eredeti. Valamint a hozzávalók minősége is feltehetőleg gyérebb, ami viszont bőrirritációt is okozhat.

Ettől függetlenül hamisítvány és hamisítvány között is van különbség. Tény, hogy az eredeti parfümök árának 80% maga a márkanév, tehát csak azért drágák.

2014. febr. 18. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:
és feromont tartalmaznak a drágább parfümök is vagy csak azok amiket direkt erre a célra gyártanak?
2014. febr. 18. 15:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Végül is egy parfümöt ami nem okoz iritációt, jó, tartós az illatta megéri 3€ért?
2014. febr. 18. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Neked kell tudni, hogy megéri-e. Ha tetszik az illata, valóban tartós és tényleg nem okoz irritációt, akkor nyilván jó vételnek számít.

A feromonos kérdésre nem tudok válaszolni. Bizonyára van olyan parfüm, amiben van.

Egyébként, ha az FM group termékeire gondolsz, azok nagyon silány utánzatok. Vettem már onnan parfümöt, majd az eredetit is megvettem, amikor megtehettem, és ég és föld a 2.

2014. febr. 18. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!