Hamisított parfümnek van olyan hatása, mint az eredetinek?
Teljesen ugyanazok nem lehetnek az összetevői, hiszen hülyék lennének kiadni a pontos receptet. Ellenben illatra lehet, hogy ugyanolyannak tűnik. Tartósságát tekintve kétlem, hogy lenne olyan tartós, mint az eredeti. Valamint a hozzávalók minősége is feltehetőleg gyérebb, ami viszont bőrirritációt is okozhat.
Ettől függetlenül hamisítvány és hamisítvány között is van különbség. Tény, hogy az eredeti parfümök árának 80% maga a márkanév, tehát csak azért drágák.
Neked kell tudni, hogy megéri-e. Ha tetszik az illata, valóban tartós és tényleg nem okoz irritációt, akkor nyilván jó vételnek számít.
A feromonos kérdésre nem tudok válaszolni. Bizonyára van olyan parfüm, amiben van.
Egyébként, ha az FM group termékeire gondolsz, azok nagyon silány utánzatok. Vettem már onnan parfümöt, majd az eredetit is megvettem, amikor megtehettem, és ég és föld a 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!