Crystal nails? Egy hette csináltatam mükörmöt 5000ft-ért és már jönn le! Lehet látni hogy fell van levegösödve stb. Van valakinek tapasztalata a Tescos crystal nailesekkel? ( nem ott csináltam, de ezek után ott fogom valoszinü)
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 21:22
1/3 anonim válasza:
A termékekkel nincs gond, csak sz.ar volr a körmösöd. A tescos se lesz jobb, az olyan helyeken csak azok dolgoznak, akik máshol nem találtak munkát.
2/3 Joy Turner válasza:
Osztom az előttem szóló véleményét. Nem az anyag volt szar, csak béna körmöst fogtál ki.
3/3 anonim válasza:
Azért válik fel a körmöd, mert rosszul készítették el...
Szedesd le egy hozzáértő szakemberrel.
Én itt találtam magamnak jó körmöst:
Az én körmösöm azt mondta, hogy akik a Crystal Nails referenciaszalon programjában részt vesznek, rendszeresen továbbképzésekre járnak. Ez azért megnyugtató...
Én szívesebben fizetek szakembernek, aki jól és szépen dolgozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!