Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rendelt már valaki a beautybay...

Rendelt már valaki a beautybay.com-ról? Urban Decay sminkpalettát szeretnék rendelni, remélem ott eredetit adnak. Van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Rendeltél végül? Érdekelne a tapasztalat:)
2014. máj. 2. 22:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Rendeltem. Az első feladási csomagom elkeveredett, aztán több mint két hónap után újra feladták és egy hét alatt megkaptam. Másokkal is beszéltem, állítólag más 1 hét alatt megkapja. Nekem pechem volt, pont a karácsonyi mizéria volt, szerintem ott elkutyulódott a csomagom. De megkaptam a végén:)
2014. máj. 5. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Köszi a választ, én is megrendeltem az UD Naked 1 palettát, valószínűleg jövő héten már érkezik :)

Te melyik palettát vetted, és hogy vált be?

2014. máj. 8. 08:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Az urban shattered van meg, azt rendeltem tőlük. Máshonnan pedig a Naked1, és a Naked3 van meg. Mindegyik szuper, csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Azóta mást nem is használok, csak őket:)
2014. máj. 8. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Engem az érdekelne, hogy futár vitte ki, vagy postás? Nekem a futáros megoldás macerás, nem mindig tudom megoldani hogy itthon legyek :/ Köszi a választ!
2015. márc. 22. 16:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem postás hozta ki
2015. márc. 25. 09:16
 7/8 queen03 válasza:
Szia lenne egy kérdésem mostanába rendeltél?Volt vám?
2020. okt. 25. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 nincs vám és nagyon megéri rendelni, minőségi termékek vannak. Korrektek, gyorsan, bár most a legutóbb többet kellett várjak rá nekem is
2021. ápr. 7. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!