Az olcsó parfümök biztosan rosszak is? A KIK-ben láttam 1000 forint körül, gondoltam, veszek karácsonyra női rokonaimnak, de félek, hogy ilyen olcsón nem jó minőség. Van valakinek tapasztalata vagy tudja ajánlani valamelyiket?
Itt nézz körül, ha pesti vagy, bár rendelni is lehet:
Vagy itt: [link]
Mindkettő verziót kipróbáltam, többször is, valóban tartós illatuk van.
Az FM-es verziót szoktam megvenni, mielőtt az eredetibe is beruházom, és konkrétan pl. a Burberry The Beat szinte megkülönböztethetetlen volt az eredetitől, nem csak illatban, hanem tartósságban is.
Nem feltétlenül.
Én régebben 500ft-ért vettem anyumnak egy kisebb üveges parfümöt,imádja és tökéletesen megvan elégedve vele,úgyhogy azóta is néha veszek neki.
Én pár hónapja vettem pont a KIK-ben parfümöt, árkategória kb. ugyanaz.
Az illata teljesen rendben van, bőrirritációt nem okozott pedig rendszeresen használom. :)
Az egyetlen negatívum, amit már korábban említettek is, hogy az illata nem annyira tartós... viszont ha visszagondolok az Avonos, vagy akár a Playboy-os parfümjeimre, ott is kb. fél napot "bírt ki" egy-egy fújás. De napi 2-vel sem fogy az olyan gyorsan. :)
A KIK-es parfümöm neve "Sweet Pommy" (Eu de Toilette), ilyen aranyos almás üvegben van, nem tudom, lehet-e még kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!