Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az olcsó parfümök biztosan...

Az olcsó parfümök biztosan rosszak is? A KIK-ben láttam 1000 forint körül, gondoltam, veszek karácsonyra női rokonaimnak, de félek, hogy ilyen olcsón nem jó minőség. Van valakinek tapasztalata vagy tudja ajánlani valamelyiket?

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha az van ráírva, hogy Eu De Parfum, akkor nagy eséllyel tartós, de ha Eu De Toilette, akkor általában azt nem érezni sokáig.
2013. dec. 11. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Itt nézz körül, ha pesti vagy, bár rendelni is lehet:

[link]

Vagy itt: [link]

Mindkettő verziót kipróbáltam, többször is, valóban tartós illatuk van.

Az FM-es verziót szoktam megvenni, mielőtt az eredetibe is beruházom, és konkrétan pl. a Burberry The Beat szinte megkülönböztethetetlen volt az eredetitől, nem csak illatban, hanem tartósságban is.

2013. dec. 11. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
AZ 1000 Forintosokat kerüld. Azok nem parfümök, hanem EDT-ék, az illatuk még rendben is lenne talán, de tartósságuk szinte semmi.
2013. dec. 11. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

Én régebben 500ft-ért vettem anyumnak egy kisebb üveges parfümöt,imádja és tökéletesen megvan elégedve vele,úgyhogy azóta is néha veszek neki.

2013. dec. 12. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem írnám le teljesen ezeket, mert elgondolkodtató, hogy az Avonos és Oriflames parfümöknek is fél óra múlva semmilyen illatuk sincs (vagy ami van, az inkább ne lenne), és ott is 5000.- körül van amelyik normális, illetve a parfüm utánzatokat mindenképp megbánnád! Tudod, ahogy a mondás tartja: ami majdnem az, az nem az.
2013. dec. 13. 12:18
 6/6 anonim válasza:
100%

Én pár hónapja vettem pont a KIK-ben parfümöt, árkategória kb. ugyanaz.

Az illata teljesen rendben van, bőrirritációt nem okozott pedig rendszeresen használom. :)

Az egyetlen negatívum, amit már korábban említettek is, hogy az illata nem annyira tartós... viszont ha visszagondolok az Avonos, vagy akár a Playboy-os parfümjeimre, ott is kb. fél napot "bírt ki" egy-egy fújás. De napi 2-vel sem fogy az olyan gyorsan. :)

A KIK-es parfümöm neve "Sweet Pommy" (Eu de Toilette), ilyen aranyos almás üvegben van, nem tudom, lehet-e még kapni.

2013. dec. 13. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!