Fiúk tetszik nektek az ennyire kitusolt szemem? C: Vagy túlzás? 14L
Az első képen nagyon erős ahhoz képest, hogy még csak 14 vagy. Azt hiszem pontosan így kenik ki a szemüket a tiniribik a bulikban.
A második képen meg tényleg elég gagyin húztad ki a szemhéjad.
Úgyhogy igen, túlzás. Egy 14 éves KISLÁNY nézzen ki korához képest lánynak, természetes arccal, és kinézettel, ne úgy, mint egy huszonéves prosti.
Ugye tudod, hogy a sminkeléssel jelzed a környezetedben megforduló ellenkező nemű embertársaidnak, hogy nemileg érett korba léptél és kész vagy az utódnemzésre?
Amúgy nagyon jól néz ki, de szerintem is túl fiatal vagy ehhez.
Még éééépp hogy a max talán ami nálam ok. De majdnem sok, viszont ehhez, hogy jobban megtudjam mondani tényleg arc kéne, mert az összkép...
Egyébként jobb szeretem enyhébben, épphogy. :)
14 évesen ez túlzás,majd pár év múlva.Egyébként szép kék a szemed,tussal gyönyörű drámai tekinteted lehet,de mondom,csak pár év múlva! :)
Amúgy az első képen azt néztem,hogy a tus íve eléggé lefelé "hajlik",ettől ettől elég fáradt,szomorú tekintete lesz az embernek (mondjuk arc nélkül nyilván nem lehet így megmondani,de nekem ez a tapasztalatom),szóval próbáld majd meg fölfelé rajzolni az ívet.A másik,hogy a spirál eléggé összetapasztotta a pilláidat,ez sem túl szép,van ehhez direkt ilyen kis kefe amivel szét tudod választani,sokkal szebb lesz az összhatás.Nyugodtan gyakorolj,próbálkozz otthon,de még egy ideig ne mászkálj ilyen sminkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!