Fiúk tetszik nektek az ennyire kitusolt szemem? C: Vagy túlzás? 14L
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 21:10
11/28 anonim válasza:
14 évesen még ne sminkeld magad... mi a francnak?
12/28 anonim válasza:
még sminkelni sem tudsz, úgyhogy inkább ne.. elég béna. először tanulj meg, és utána.
14/28 A kérdező kommentje:
Azért sminkelem magam mert nekem jólesik. Am meg a tus meg a szempillaspirál sztem nem sok.
2014. febr. 10. 21:14
15/28 anonim válasza:
Ez már túlzás!De 14 évesen nem kell sminkelni,később se nagyon!
16/28 anonim válasza:
Nem rossz! Magában a szem... De 1: ehhez látni kéne az arcot, 2: 14 évesen ilyet még csak magadnak, otthon csinálj, s viselj.
Akárki akármit mond: a smink szexuálisan vonzóbbá tesz, egyeseknek egyenesen felhívásként hat. Erre csak a feministák mondják, hogy a férfiak hibája.
Szóval, majd szépen 2 év múlva kezdd el, és akkor is csak keveset.
17/28 anonim válasza:
14 évesnek akkor sem való a tus meg a szempillaspirál.. használni sem tudod őket, ahogy elnézem.
1 év múlva meg jön a 10 kg alapozó, meg rúzs, meg minden kutya f@@sza.
19/28 A kérdező kommentje:
12es. De azért gyakorlom h ne legyen béna!:) Sztem senki sem úgy születik h tud sminkelni...
2014. febr. 10. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!