Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik szempillaspirál jobb?

Melyik szempillaspirál jobb?

Figyelt kérdés

L'oreal Million Lashes Extra Black vs. Astor Big&Beautiful Boom?

(Olyan szempillaspirált keresek, ami 4000 ft alatt van és MŰSZEMPILLAHATÁST lehet vele elérni! Még tippek?)

#szempillaspirál #Astor #L'Oréal #műszempillahatás
2014. febr. 9. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Avon super shock
2014. febr. 9. 14:01
 2/11 anonim ***** válasza:
az avoné tényleg jó, viszont nagyon hamar kiszárad/besűrűsödik, tehát nem mondanám, hogy megéri azt használni
2014. febr. 9. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Lovely Curling Pump Up,bár nekem hullik tőle a szempillám..:/
2014. febr. 9. 14:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Lovely-m van de köszi a tippet:) Olyat keresek, amit lehet kapni DM-ban/Rossmannban/Müllerben:)
2014. febr. 9. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Essence I ♥ Extreme.:) 1000 Ft.
2014. febr. 9. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Max Factor 2000 calories + Bourjois Volume Clubbing

Külön-külön is jók, de együtt nagyon ütősek :) Bár nekem alapból hosszú és dús szempilláim vannak, és minden szempillaspirállal műszempillának néz ki mások szerint (szerintem nem, de lehet, hogy csak megszoktam), de ezt a kombót szeretem legjobban :)

2014. febr. 9. 16:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Wow köszönöm szépen!:) Azokkal a spirálokkal, amiket én írtam, nincs valakinek tapasztalata?
2014. febr. 9. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:
hát ha ez segítség, akkor Astorral nekem eddig csak negatív tapasztalatom volt, úgyhogy a 2 általad említett közül inkább a L'oreal-t ajánlanám
2014. febr. 9. 19:05
 9/11 A kérdező kommentje:
igen, én is a Loreal felé hajlok inkább:) köszönöm!
2014. febr. 9. 19:42
 10/11 tubifex ***** válasza:
a loreal million-nal az a baj, h pár óra után elkezd lepattogni és fekete darabkák lesznek a szemem alatt. egyébként nagyon szép pillákat csinál
2014. febr. 10. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!