Szerintetek melyik a jobb szempillaspirál az avonból? A super shock max vagy a spectra lash max ( ami ilyen 3 fokozatú)?
Figyelt kérdés
véleményeket és tapasztalatokat várok! dúsítás, hosszítás, csomósodás, vízállóság, elkenődés, mennyire műhatású?! köszönöm2013. márc. 25. 21:09
2/3 anonim válasza:
Én sima super shockot használok, azt nagyon szeretem, a max is biztosan jó. A három fokozatú nem egy nagy eresztés, kb. 2 éve próbáltam, annyi, hogy minél nagyobb fokozaton használod, annál több festéket kensz a szempilláidra (könnyebben csomósodik, nem olyan természetes hatású, és én amúgy sem szeretem, ha túl sok festék van a szempillámon). SZóval szerintem super shock max az jobb.
3/3 anonim válasza:
nekem az avontól super shock és super drama van, nagyon szeretem mindkettőt (a shockot gyakrabban használom,mondjuk) nem pereg le(pedig nem szoktam lemosni, és csomósodni sem nagyon szokott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!