Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek is nagyon gáz...

Szerintetek is nagyon gáz Hódi Pamela szemöldöke?

Figyelt kérdés

Az egész fejtartás érdekes, nem tudom mit gondol, mikor így grimaszol :D talán azt, hogy "most vágjunk egy plázapiás arcot" ....

Na de ez a vastagon oda rajzolt szemöldök mindent überel.... :))

[link]

2014. febr. 4. 08:02
1 2 3
 21/21 Mrs.Redy válasza:
Lányok! Nem értelek titeket! Miért vagytok ennyire féltékenyek?!Miért nem lehet elfogadni azt, ha más esetleg szebb nálatok?!Nem hiszem, hogy ti tökéletesek lennétek..Egyébként, ha esetleg 'grimaszol' ezen a képen, akkor mi van?! Nektek nincs olyan képetek amelyiken a fejetek érdekesen áll?! Vagy ha úgy gondoljátok, hogy nincs, akkor elgondolkodtató, hogy más számára lehet, hogy a ti fejtartásotok az érdekes..;)Szerintem fullra az ő dolga az hogy,hogyan tartja a fejét..szerintem elég szomorú, hogy egy ilyenen valaki ki van akadva.Rendben, tény, hogy a szemöldöke elég vastag.Mindenki kedvére sminkeli magát..úgy ahogyan akarja.Kérdem én: Miért kell mindenbe belekötni csajok?! Szerintem nagyon sok lány szeretni így kinézni ahogy ő.. Ne haragudjatok ezért a kommentért, de úgy érzem mindenkinek jogában áll ide írni, és véleményt nyilvánítani.Bevallom,nem vagyok Hódi Pamela fan..de ami igaz az igaz..és ez nem csak rá vonatkozóan írtam. Szokták mondani: ,,másban a szálkát is magadban a gerendát sem". Szerintem elgondolkodtató csajok!:)
2014. dec. 28. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!