Szerintetek is nagyon gáz Hódi Pamela szemöldöke?
Az egész fejtartás érdekes, nem tudom mit gondol, mikor így grimaszol :D talán azt, hogy "most vágjunk egy plázapiás arcot" ....
Na de ez a vastagon oda rajzolt szemöldök mindent überel.... :))
Én egy valamit nem értek. Miért jelent egyeseknek az örömöt, hogy másokat név és arc nélkül fikázzanak, kifigurázzanak? Miért jó neked másban hibát találni? Esetleg van valami, amivel nem vagy magadon megelégedve? Nem azért, mert Pamela sajnos nem egy sminkművész, és általában nem sikerül neki olyan jóra a szemöldöke. Gyakran látom, hogy túl világos ceruzával/szemöldökporral (nem tudom mivel) húzza ki a szemöldökét (sajnát elmondása szerint túl vékony a sajátja és ő vastagabban szereti). De attól, hogy te itt fikázod, neked nem lesz jobb. Semmi. Egyébként, a sok képe közül szerintem ezen különösen helyes arca van. Azért megnézném, te hogyan sminkeled ki magad.
Ja és mindezt nem azért írtam le, hogy megvédjem, csak egy kis eszmefuttatás volt.
Ha ő magának így tetszik, az téged miért zavar?
Régen én is ilyen voltam, felkavart, ha valakinek műmelle, műszája, bármije van. Ma már tudom, hogy ez egy rossz szokás, amit azok művelnek, akik nincsenek megelégedve magukkal. Próbáld meg elfogadni magad, vagy ha nem megy, legalább azt, hogy másoknak is lehet saját döntésük, akaratuk.
Kedves Utolsó!
Én egy elég szabad gondolkodású embernek tartom magam, befogadok mindent nagyon szívesen. De józan ésszel gondolkodva a vak is látja, hogy ez a Pamela egy önértékelési problémákkal küzdő ribizligizi. Azt sem tudja, hogyan feleljen meg a külvilágnak, meg a "nőcsábász" senki berkinek. Minden képen csücsörít, műérzésekkel műarcokat vág, semmi de semmi természetes nincs benne se kívül, se belül. Felőlem úgy festi magát, ahogy akarja, úgy műtetti szét a magát, ahogy akarja, de még a szoláriumban is aludhat. Egy biztos a majomkodás, celebkedés beszippantotta nemcsak a külsejét, de az agyát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!