Voksán Virágnak tetoválva van a szemöldöke? Hogy lehetne nekem is ilyen?
Én sem vagyok a tetoválás híve, de lyenre, mint a képen simán megcsinálják neked tetoválással. És az se igaz, hogy ahhoz ki kell szedni az egészet, mert nem kell, nagyon sokmindenkinek alá tetoválják. Amúgy elviszed a képet egy olyan helyre, ahol minőségi sminktetkót csinálnak, és megcsinálják neked ilyenre.
De amúgy nekem ritkás a szemöldököm, úgyhogy sminkelésnél kicsit kihúzom szemöldökceruzával, inkább ezt javaslom, mert ha esetleg a jövőben nem fekete vagy nagyon sötét barna lenne a hajad, vagy bármi más oka van, akkor ugye a tetoválás akkor is marad, legfeljebb kicsit fakul.
És az is hozzá tartozik, hogy az utcán nagyon nagyon kevés olyat látni, akinek valóban jól sikerült a szemöldöktetoválása, mondjuk az is igaz, hogy van olyan, akire tényleg azt mondom, hogy wow..
Egyébként mivel azért a magyar sztárok nem akkora sztárok, mondjuk felvehetnéd vee a kapcsolatot és megkérdezheted, hogy tetovált-e és a igen, akkor kivel, hogy csinálhatta. Lehet, hogy van olyan fórum is, ahol válaszol. Szerintem tuti jólesik neki, ha szépségtanácsot kérnek tőle... Vagy szimplán ha csak az utcán látsz valakit, akinek szép, azt is megkérdezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!