Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok erről a nyakékről?

Mit gondoltok erről a nyakékről?

Figyelt kérdés

Jövő héten színházba megyek a párommal

Hasonló szabású ruhában jönne, mint ez:

[link]

És ezt venné fel hozzá, azt írták picit nehéz, de szerintem 3-4 órát kibír benne. Illetve ezt kapná ajándékba, mivel imádja az ásványokat.

[link]

Mit gondoltok?

2014. jan. 27. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami különleges alkalom lesz?

Mert csak úgy egy színházi előadásra ez a ruha nagyon sok. Ez egy báli ruha. Nem hordanak ilyet színházba.

A nyakék egyébként nagyon szép!

2014. jan. 27. 21:59
 2/7 anonim válasza:
100%
Nekem tetszik, de mindenkinek más az ízlése.
2014. jan. 27. 21:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, 3 évesek leszünk :D. Köszi.
2014. jan. 27. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem arra kérdezett az első!

Hanem, hogy a színházi előadás lesz-e különleges, mert ilyen ruhát NEM SZOKTAK színházba felvenni!

Maximum az operába!

Ha ilyenbe megy egy normál színházi előadásra, borzasztó kellemetlenül fogja magát érezni az emberek tekintetének kereszttüzében. Lefordítva: bámulni fogják, mint a bazári majmot, mert túlöltözött lesz az eseményhez.

2014. jan. 27. 22:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, az is lesz, egy zárt körű előadás.
2014. jan. 27. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Zárt körű, de biztos, hogy ennyire ki kell oda öltözni? Nagyon szép ruha, de iszonyat elegáns, tényleg legfeljebb bálba tudom elképzelni, színházba nem szoktak ennyire kiöltözni..
2014. jan. 27. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

a nyaklánc egész jó

2014. jan. 28. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!